ŽABAC SE PRISETIO DEVEDESETIH: Sandra Meljničenko je gurala mog poršea, a onda sam joj sredio da se pojavi u Samardžićevom spotu! (FOTO)

Naime, nedavno je na Instagramu osvanula fotografija Tubića i bivše modelsice, što je odmah pokrenulo spekulacije odakle se njih dvoje poznaju.

- Sandra je dolazila u moju diskoteku koju sam držao u Bačkoj Palanci. Nekad je dolazila sama, a nekad sa ostalim članicama grupe "Models". Tada je i nastala ta fotografija. Družili smo se, bilo nam je lepo. Izlazili smo po Beogradu i Novom Sadu. Bila je opasna, drugačija od svih pevačica. Znao sam da će ona proći drugačije od svih - rekao je Žabac.

Kako tvrdi, on je Sandri "sredio" da glumi u spotu za pesmu "Grlica":

- Sredio sam joj da se pojavi u spotu Željka Samardžića za pesmu "Grlica". Uvek je želela da bude poznata. U toj grupi najzgodnija je bila Sindi, dok je Sandra bila najkompletnija.

Nebojša se prisetio i izlazaka sa Sandrom:

- Jedno veče izašli smo Ivana, Sandra i ja. Nešto se desilo sa mojim kolima, njih dve su onako sređene gurale moj auto da upali. Eto, danas su baš one uspele u životu, ostale nisu ništa uradile.

Žabac je rekao i da je bio pozvan na svadbu Sandre i Andreja Meljničenka.

- Zvala me je da im budem gost na svadbi, ali meni je bilo glupo da idem. Pomogao sam Sandri kad joj je rođeni brat imao problem sa vlasnicima stanova zgrade koju je zidao. Njen muž tada je digao veliku frku. Zvali su me da rešim neke stvari - objasnio je Nebojša.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još