ZAHVALNOST: Evo kome je Milena poklonila Gagin čamac!

0

Dragan Nikolić je obožavao vodu, često je plovio rekom, morem, a njegov čamac Milena Dravić nedavno je poklonila slavnom glumcu i njihovom porodičnom prijatelju.

Milena je odlučila da Gagin čamac pokloni Radetu Šerbedžiji u znak zahvalnosti za sve što je glumac učinio za njih, posebno kada su ih mučile neprilike.

Dragan i ja smo sa Radetom od najranije mladosti, radili smo zajedno, družili smo se i mnogo puta u životu mi smo zaista imali neprilike, neke vrlo komplikovane stvari i nikada se nije desilo da Rade ne doleti i pruži nam pomoć. On je i tokom Draganovog bolovanja i povodom mnogih stvari uvek priskakao u pomoć i činio sve ono što je u njegovoj moći. To naše drugarstvo i prijateljstvo je zaista ogromno i normalno je bilo da kada se sve ovo desilo, čamac bude Radetov. Dragan jeste Vuk sa reke i obožavao je reku i čamac, Šerbedžija je opet vuk sa mora, voli da plovi i lovi ribu, a uglavnom to je način da čamac nastavi svoj put. Rade je čamcu već našao namenu, a to što je nama kroz život pomogao i sve to je toliko da je ovaj moj poklon samo mali znak zahvalnosti u odnosu na sve što je on nama učinio. On je već dao ime čamcu, Gaga se zove i uglavnom će koristiti umetnicima – rekla je Milena Dravić za „Blic„.

Izvor: blic.rs

Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.