GODIŠNJI PRIJEM ASOCIJACIJE MEDIJA!

Prijemu su prisustvovali državni sekretari i predstavnici Ministarstva kulture i informisanja, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Kancelarije poverenice za ravnopravnost, Pregovaračkog tima za pristupanje EU, Privredne komore Srbije, novinarskih i medijskih udruženja, kolege iz organizacija civilnog društva i medijskih i pridruženih članica Asocijacije medija.


Na početku prijema goste je pozdravio predsednik Asocijacije medija, Zoran Sekulić, a kratkim filmom, prisutnima je predstavljen projekat “Da li razumeš medije?” čijom realizacijom je Asocijacija medija doprinela razvoju medijske pismenosti u Srbiji.

Posle projekcije filma, Asocijacijacija medija se zhvalila medijskim partnerima projekta uručivši Zahvalnice izdavačkim kućama: Ringier Axel Springer, Adria Media Group i Color Press Group, koji su besplatnom distribucijom svojih izdanja osnovnim školama u 6 gradova podržali projekat Da li razumes medije?. Zahvalnice su uručene i predstavnicima lokalnih televizija, članicama Nove Mreže Srbije: RTV MAG, RTV Vranje, TV Kanal M, TV Lotel, TV Santos i TV Va plus, koje su bile domaćini medijskih radionica.

U ime Color Press Grupe zahvalnicu je primila Milica Đokić, direktorka korporativnih komunikacija.

Pogledajte još