MAJA VOLK SE UDAJE: Ima 58 godina i sprema veliku grčku posnu svadbu!

Maja Volk je ljubav svog života upoznala preko interneta, pa je tada saoštila javnosti da je njen celibat od osam godina prekinut. Ona je sa svojim obožavateljima podelila još jednu vest, a to je da planira i da stane na ludi kamen.

- Biće to luda, velika grčka posna svadba. A možda nam samo dođe da negde na nekom putu, a već planiramo jedno studijsko, avanturističko putovanje po škotskim ostrvima, uđemo u neku kapelicu i obavimo to. Sve je moguće i sve je izvesno, u pitanju su samo detalji - rekla je Maja.

- On je svetski poznati antropolog i kao pravi Grk sa malo ruske krvi u sebi vrlo je privatan, svestan površnosti, senzacionalizma i manipulativnosti medija i društvenih mreža. On čak nema ni Fejsbuk niti smartfon, kao ni Instagram. Dogovorili smo se da sada objavimo nekoliko zajedničkih fotografija jer u ovoj masi negativnosti, ružnih vesti zl i tračeva jedna čista, veličanstvena ljubavna priča kao što je naša možda može da ohrabri i inspiriše ljude - izjavila je Maja Volk za magazin "Hello!".

A photo posted by Maja Volk (@majazmaja59) on

Izvor: Kurir/Hello!

Pogledajte još