BRITANCI NE ŽELE DA UGOSTE TRAMPA: Ponizio je Kejt Midlton i princezu Dajanu!

0

Komentari Donalda Trampa o kraljevskoj porodici mogli bi da prouzrokuju probleme tokom njegove predstojeće posete Velikoj Britaniji.

Predsednik Amerike dobio je poziv premijerke Tereze Mej da poseti Ujedinjeno Kraljevstvo, a tom prilikom biće organizovan i prijem u Bakingemskoj palati.

Preko milion Britanaca potpisalo je peticiju kojom su apelovali na predstavnike vlasti da povuku poziv jer smatraju da Trampov susret sa kraljicom može da izazove štetu njenom ugledu.

Sada su isplivali i Trampovi stari tvitovi, kojima je reagovao na fotografije Kejt Midlton u toplesu, a koje su objavljene u jednom francuskom magazinu.

Tramp je u tvitovima objavljenim u septembru 2012. godine istakao da je Kejt sama kriva za ove fotografije.

Kejt Midlton je sjajna, ali ona ne bi trebalo da se sunča gola. Sama je kriva – napisao je on i dodao:

Pa ko ne bi fotografisao Kejt i zaradio gomilu novca ako se ona sunča gola. Daj, Kejt.


Takođe, Tramp je jednom prilikom ponizio i princezu Dajanu, majku princa Vilijama i princa Harija. Nekoliko dana nakon što je ona poginula u saobraćajnoj nesreći, u jednom intervjuu rekao je da bi mogao da je odvuče u krevet. To je spomenuo i u svojoj knjizi iz 1997. godine.

Jedina stvar zbog koje žalim, kada su žene u pitanju, jeste to što nikada nisam imao priliku da privedem lejdi Dajanu Spenser.

Izvor: Blic

Foto: PrintScreen/YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.