EMOTIVNA ISPOVEST: Prvi put sam se zaljubila sa 16 godina, ali nesrećno…

“Mojih 16 godina? Taj period života ne mogu i ne želim da zaboravim. Ne želim jer sam tada snimila prvi film, ne mogu jer sam tada najviše naučila. Nisam imala mnogo, ali sam uvek bila pristojno obučena. Sećam se mojih prvih “šimi” cipela iz Italije. Zbog njih sam čekala satima na red ispred “Refleksa”, ali sam ih dočekala. Kosu sam češljala u konjski rep, verovala sam da mi lepo stoji, a šiške sam uvijala u “šestice” i to ušećerenom vodom”, rekla je Milena u intervjuu koji prenosi Yugopapir.

Milena nije imala mnogo vremena za slobodne aktivnosti kada je bila devojčica.

“Ta moja rana mladost, da tako kažem, nije bila sasvim obična. Otkad znam za sebe, uvek sam imala mnogo obaveza i nikad nisam bila dokona. Pohađala sam paralelno dve škole, baletsku i gimnaziju i učila treću školu, školu života. Stigla sam i da se zabavljam i da prošetam “štraftom”, ali i da igram rokenrol. Ništa nisam izgubila, ali sam mnogo dobila. Sve te godine sam verovala da ću postati balerina, ali balerina nisam postala”.

Milena se potom osvrnula i na prvi glumački angažman.

“Pojavila se moja slika na naslovnoj “Duge” a ujedno i konkurs za glumce u novom filmu Františeka Čapa. Tako sam ja zahvaljujući “Dugi” dobila ulogu u filmu “Vrata ostaju otvorena”. Reditelj František Čap došao je u baletsku školu da me vidi i odlučio se za mene… Moji roditelji su imali ogradu prema svemu tome, kao “nek se dete malo zabavi“. Ja sam im zbog roga i danas beskrajno zahvalna”, pričala je Milena.

Milena je tada odgovorila i na pitanje o prvoj ljubavi:

“Prvi put sam se zaljubila sa šesnaest godina, ali osoba u koju sam se zaljubila to nije znala. Ta moja prva ljubav je trajala oko dve godine, bila je to moja “tiha patnja”. Meni je bilo dovoljno da prođem njegovom ulicom i da ga vidim na dvadeset metara, pa sav ustreptim i živim od tog viđenja danima”, opisala je prvu ljubav neprevaziđena Milena.

Izvor: svet.rs/yugopapir

Pogledajte još