MAJA VOLK UŽIVA U LJUBAVI: Donela sam najluđu odluku u životu!

Maja Volk već neko vreme uživa u ljubavi sa Nikitom, Grkom kojeg je upoznala preko interneta i zbog kojeg je prekinula osmogodišnji celibat.

- Bila je to ljubav na prvi imejl. Pisali smo pisma jedno drugom i dopao mi se njegov brilijantan um, duhovitost, renesansni duh... Donela sam možda najluđu odluku u životu da zakoračim u nepoznato i odem u Atinu za Božić. Odluka je bila sudbinska. Kako smo se pogledali, znali smo da se dešava nešto zaista posebno i jedinstveno - otkriva Maja kako je sve počelo, i objašnjava čime ju je Grk osvojio.

- On ima divan um, ali bez egocentrizma i sujete. Snažan, jak duh velike etičnosti, sasvim u skladu s Platonovim postulatima idealnog čoveka. Poetičan je i muzikalan, temperamentan. Ne postoji detalj iz njegovog života koji nije identičan mom, do te mere da smo već drugog dana završavali misli jedno drugome. Sačekao me je sa medenjacima i božićnom jelkom koju smo zajedno ukrašavali... Zatim je seo za klavir i svirao muziku iz grčkih filmova... - otkrila je Maja.

Izvor: Blic Puls

Pogledajte još