Orthodox Celts spremio poklon fanovima za 25 godina vernosti

Svoju zahvalnost fanovima i prijateljima Celtsi su izrazili tako što su horsko pevanje sa koncerata preneli kao prateće vokale na album i na taj način zajedno sa svojom publikom, kako je rekao Aca Celtic, stvorili pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih reči.

- Tu prvenstveno mislim na to da smo sami uradili gotovo sve i da smo ovo mi danas, sada i ovde, od prvog do poslednjeg tona, od prvog do poslednjeg stiha - objasnio je Aca Celtic.

U Velikoj sali Doma Omladine, 17. marta, Orthodox Celts će održati svoj 25. koncert na Dan svetog Patrika, a tada počinje i koncertna promocija novog albuma.

Za svoje najvernije fanove, koji svake godine s radošću očekuju ovaj koncert, Celtsi su pripremili i poklone – uz jednu kupljenu ulaznicu po ceni od 950 dinara, druga se dobija besplatno. Ovaj poklon će dobiti prvih 50 fanova koji u ponedeljak, 6. februara od 9 do 17h, dođu u biletarnicu DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) i na svojoj facebook stranici postave link sa najnovijim spotom za pesmu "I Wish You The Very Worst". Takođe bi trebalo da označe facebook stranu benda uz komentar "17. mart Dom Omladine @OrthodoxCelts ulaznice @winwincomputershop".

Nakon sprovedene akcije na biletarnici DD Ticketsa, karte će moći da se kupe i u Win Win radnjama, i to prvih 150 ulaznica po ceni od 950 dinara, dok će nadalje, što smo bliže koncertu, cena ulaznice biti od 1.150 do 1.450 dinara.

Sve informacije se mogu pratiti na zvaničnoj Facebook stranici benda!

Novi album i spot Celtsa su dovoljna preporuka da se ovogodišnji koncert ne propušta!

Pogledajte još