ZGODNA, MILA I DRAGA I IZ DOBRE PORODICE: Milan Popović otkrio ko je njegova nova izabranica

Popović će u junu dobiti sina, i nada se da će do tada završiti njegov spor sa hrvatskom pevačicom Severinom, sa kojom se bori za starateljstvo nad njihovim petogodišnjim sinom Aleksandrom.

Kako bi pokazao koliko je ozbiljan u svojim nastojanjima da dobije ravnopravno starateljstvo nad svojim detetom, Milan Popović je nedavno postao Zagrepčanin. Dobio je, naime, boravišnu dozvolu na pet godina u hrvatskoj metropoli, piše hrvatski magazin "Gloria", za koji je Popović otkrio nešto više o devojci sa kojom čeka drugo dete.

- Zove se Bojana, upoznali smo se u Beogradu pre nešto više od dve godine. Studira marketing, iz dobre je beogradske porodice, jako je zgodna, obrazovana, mlada, ima 23 godine, oštroumna je, snalažljiva i uvek spremna na šalu. S njom nema svađe i prepiranja, čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju da budu hirovite. Mila je, draga i mislim da će biti super majka, a to mi je važno - rekao je Popović.

Na pitanje da li je majku svog sina Aleksandra obavestio o tome da će dobiti drugo dete, odgovara:

- Pa mi ne komuniciramo ni o drugim bitnim stvarima oko deteta, a kamoli da je obaveštavam šta mi se događa u životu.

On je otkrio i da Severini mesečno plaća alimentaciju u iznosu od preko dve hiljade evra.

- Ja plaćam alimentaciju 15.000 kuna mesečno. To je dvostruko veća alimentacija od najviše presuđene u Hrvatskoj, ali nije mi žao jer želim najbolje svom detetu. Bitno je da taj novac ide za potrebe našeg sina.

Izvor: Alo!

Pogledajte još