NOVI BEOGRAD: Halid Muslimović na pešačkom pokosio devojčicu!

Muslimović je na devojčicu naleteo automobilom na pešačkom prelazu u Surčinskoj ulici. Pevač je odmah zaustavio vozilo. Kako su rekli očevici, Muslimović je bio u šoku. Srećom, devojčica je zadobila lakše povrede.

Ipak, ona je u u svesnom stanju prevezena na pregled u Urgentni centar.

- Halid se trenutno nalazi u policiji na Novom Beogradu, gde nakon nalaza krvi koji nisu pokazali prisustvo alkohola čeka da, kao strani državljanin, bude odveden pred sudiju koji će na osnovu činjenica i datih okolnosti saobraćajnog udesa odrediti daljnje postupanje. Inače, on je jutros doleteo iz Istanbula gde je pevao kako bi sutra na Marakani u 15 sati bodrio sina svog brata Kenana Muslimovića, koji za ekipu "Novog Pazara" sutra igra fudbalski meč protiv "Crvene Zvezde" - rekao je izvor blizak pevaču za Pink.rs.

Pevač je opisao kako je došlo do ovog incidenta.

- Jednostavno čuo sam sa strane udarac u retrovizor i odmah sam stao. Vozio sam potpuno trezan i polako, ne brže od 40 kilometara na sat. Devojka je jednostavno naletela na retrovizor i od udarca pala na kolovoz - rekao je Halid u izjavi za "Alo!".

- Kratko vreme je ležala na kolovozu, pa je ustala, i htela da ide kući. Međutim, pozvali smo i policiju i Hitnu pomoć, i kako su mi rekli odmah, ona nije zadobila teške povrede - rekao je Halid i dodao:

- Upravo sam krenuo u Urgentni centar, da proverim kako je sada i da li je sve u redu s njom. Incident se dogodio četiri metra od pešačkog prelaza, ali to sada nije najvažnije, bitno je da je devojka dobro. Vozim već 35 godina, i nikada mi se ništa slično nije dogodilo, što kažu, ni mrava nisam zgazio - rekao je Muslimović.

Muslimović, inače, treba da učestvuje u rijalitiju "Igre gladi", koji će biti sniman u bespućima Sibira.

- To je rijaliti koji će trajati devet meseci, a radi se o pravom preživljavanju u uslovima sibirske tajge, gde temperature mogu da se spuste i na minus 40 stepeni Celzijusovih. Sve je zaista ekstremno. Oko takmičara, koji se nalaze u pravoj divljini, svuda su medvedi i zmije, domaće životinje. Svaki igrač sa sobom može da ponese do 100 kilograma prtljaga u kojem mora imati dovoljno hrane i odeće i svega ostalog kako bi preživeo - rekao je Halid za "Avaz.ba".

U pitanju je najšokantniji i najbrutalniji rijaliti program koji će se pojaviti u svetu. a koji će obilovati scenama silovanja, ubistava, konzumiranja droga i drugih neverovatnih scena.

Izvor: Alo!

Pogledajte još