SANDRA MELJNIČENKO ČEKA BEBU: Bivša Modelsica u šestom mesecu trudnoće!

Meljničenkovi su presrećni jer je na putu još jedan naslednik imperije, a drugo dete je njihova želja oduvek. Bivša modelsica uživa u svakom danu trudnoće. Po savetu lekara, vreme provodi u svom luksuznom domu u Moskvi, ne izlazi mnogo i brine o svom zdravlju.

Sandra je poslednjih meseci, otkako je saznala da je u drugom stanju, odustala od nekih poslovnih obaveza, a lekari koji vode njenu trudnoću savetuju joj da se odmara i uživa i da ne izlazi previše. Ona je naravno poslušala lekare, te vreme provodi u svom luksuznom domu u Moskvi, okružena prijateljicama. Andrej joj ugađa na sve moguće načine, on je inače poznat kao veoma brižan suprug i otac i s nestrpljenjem očekuje dolazak bebe na svet.

Podsetimo, bivšoj modelsici je u oktobru prošle godine tokom odmora u Španiji. Tada je hitno prebačena u bolnicu, navodno zbog napada slepog creva. Još tada se šuškalo da je Sandra u drugom stanju, ali bračni par nije želeo da potvrdi ovu vest.

Sandra i Andrej imaju ćerku Taru (4). Venčali su se 2005. godine i imaju jedan od najskladnijih brakova među ruskom elitom. Poznati su kao ljubitelji putovanja, svojom jahtom "A" preplovili su sva svetska mora i obišli ceo svet. Inače, njihova jahta vredi neverovatnih 449 miliona dolara i delo je čuvenog francuskog dizajnera Filipa Starka.

Bračni par se, podsetimo, juče našao u centru skandala kada je njihova luksuzna jahta zaplenjena u Gibraltaru jer Meljničenko nemačkom brodogradilištu nije platio 15,3 miliona evra.

Izvor: Blic

Pogledajte još