PREKINULA ZIMOVANJE: Bivša misica doživela povredu na skijanju!

Jelena je na skijanju doživela nezgodu i ozbiljno povredila rebra. Zato je, nažalost, porodica Bin Drai morala da prekine odmor koji su dugo planirali.

- Jelena je dobro, imala je bolove ali je sada bolje. Nezgodan pad je učinio svoje i morala je da odustane od skijanja - kaže za "Blic" izvor blizak lepoj Jeleni bin Drai.

Jelena je na odmoru bila sa suprugom Saidom, ćerkom Asjom i sinovima Hamdanom i Hilalom. Oni svake godine idu u Sent Moric jer veoma vole taj skijaški centar. Lepa Vojvođanka iz Žablja deceniju i po živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, bavi se dizajnom i već je imala više revija kojima je oduševila ljubitelje mode. Jelena voli da dođe i u Srbiju, a često je morala da objašnjava da njen suprug, iako veoma bogat poslovni čovek, zapravo nije šeik, kako su ga ovde nazivali.

- On nije šeik, oni su prinčevi. Saidov otac je bio premijer i šef protokola Ujedinjenih Arapskih Emirata i glavni za pravosuđe, i to nekih 40 godina. Njegova rođena baba je bila udata za princa od Šarže, tako da su kroz te porodične veze povezani sa kraljevskom porodicom - izjavila je jednom Jelena.

Ona je dodala da je život u Emiratima uopšte nije promenio.

- Mi živimo sasvim normalno. Meni je 100 evra danas isto kao onih 100 evra pre petnaest godina - rekla je nekadašnja misica.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još