SIMON ŠIKLIĆ: Nisam kriv, ali sam spreman za zatvor! (VIDEO)

0

Šime Šiklić Simon gostovao je u emisiji "Ami G Show" kako bi ispričao svoju stranu priče koja je šokirala javnost protekle nedelje.

Simon, kako je izjavio, nije želeo da se pojavljuje u drugim emisijama od kojih je dobijao poziv već isključivo u emisiji Ognjena Amidžića.

Ne smatram sebe krivim. To što se desilo nije nikakvo nasilje, kao što se tereti nasilje u porodici – rekao je jasno Sinom, a potom rekao da nije povredio Milicu Dabović.

Desilo se to što se desilo. Devojka je otišla, prijavila me je. Pritom, svi su mogli da vide da je ona imala samo jednu ogrebotinu, tako da nema ni govora o premlaćivanju – rekao je Simon.

Simon kaže da su njegovi priajtelji šokirani situacijom u kojoj se on našao.

Svi su u šoku, jer moji prijatelji znaju šta sam ja sve bio spreman da učinim za Milicu – kazao je bokser i otkrio šta planira posle ove situacije.

Sve što želim jeste da odem u Francusku, nadam se da ću dobiti te papire, a ako bude drugačije, ako bude trebalo da idem u zatvor, dobro. I to je život – kazao je Šiklić, a potom i dodao da žali što su fotografije iz noćnog provoda sa Sorajom Vučelić uništile njegove i Miličine planove za budućnost.

Naravno da mi je žao. Mi smo pričali o braku, čak i detetu. Eto, zar se sve ugasilo samo zbog tih slika – završio Simon Šiklić.

Podsetimo, iznenadna vest da je Simon, navodno, pretukao Milicu šokirala je javnost protekle nedelje. Milica je Simona prijavila nakon napada, a on je potom saslušan u tužilaštvu. Dabovćevu je zbog klevete tužila Soraja, a potom je i Simon prijavio svoju bivšu policiji.

Izvor: Alo!

Foto: PrintScreen/YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.