SIMON ŠIKLIĆ: Nisam kriv, ali sam spreman za zatvor! (VIDEO)

Simon, kako je izjavio, nije želeo da se pojavljuje u drugim emisijama od kojih je dobijao poziv već isključivo u emisiji Ognjena Amidžića.

- Ne smatram sebe krivim. To što se desilo nije nikakvo nasilje, kao što se tereti nasilje u porodici - rekao je jasno Sinom, a potom rekao da nije povredio Milicu Dabović.

- Desilo se to što se desilo. Devojka je otišla, prijavila me je. Pritom, svi su mogli da vide da je ona imala samo jednu ogrebotinu, tako da nema ni govora o premlaćivanju - rekao je Simon.

Simon kaže da su njegovi priajtelji šokirani situacijom u kojoj se on našao.

- Svi su u šoku, jer moji prijatelji znaju šta sam ja sve bio spreman da učinim za Milicu - kazao je bokser i otkrio šta planira posle ove situacije.

- Sve što želim jeste da odem u Francusku, nadam se da ću dobiti te papire, a ako bude drugačije, ako bude trebalo da idem u zatvor, dobro. I to je život - kazao je Šiklić, a potom i dodao da žali što su fotografije iz noćnog provoda sa Sorajom Vučelić uništile njegove i Miličine planove za budućnost.

- Naravno da mi je žao. Mi smo pričali o braku, čak i detetu. Eto, zar se sve ugasilo samo zbog tih slika - završio Simon Šiklić.

Podsetimo, iznenadna vest da je Simon, navodno, pretukao Milicu šokirala je javnost protekle nedelje. Milica je Simona prijavila nakon napada, a on je potom saslušan u tužilaštvu. Dabovćevu je zbog klevete tužila Soraja, a potom je i Simon prijavio svoju bivšu policiji.

Izvor: Alo!

Pogledajte još