BALADA O MAJCI: Rasim Ljajić poklonio pesmu Bekuti

0

Pevačica Ana Bekuta snimila je pesmu "Balada o majci", koju je posvetila majci Milici, a najveće iznenađenje je da je ovu pesmu za nju napisao ministar trgovine Rasim Ljajić.

Rasim je vrlo emotivno emotivno opisao majku kao jaku ženu koja je stub porodice. Popularna pevačica ovu numeru premijerno je izvela u emsiji „Grand specijal“ kod Saše Popovića, a kada je završila sa izvođenjem briznula je u plač. Saša Popović je prišao, zagrlio je i obrisao suze.

Pesmu o mojoj majci moraš da otpevaš sa suzom u oku, Pesmu mi je napisao Rasim Ljajić – rekla je Ana kojoj je nakon izvođenja prišla koleginica Milica Todorović koja ju je snažno zagrlila i čestitala joj na kompoziciji.

Potpresednik Vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić otkrio je da je pesmu napisao za svoju pokojnu majku i da ju je napisao iz duše.

Poslao sam Ani, koja je moj veliki prijatelj, da čuje pesmu. Mnogo joj se dopala i rekla da bi volela da je otpeva. Naravno, složio sam se jer znam da je Ana sjajna pevačica i da će je otpevati iz duše, iako sam nekako mislio da je pesma više za muški glas. Ana mi je pevala na svadbi kojoj je prisustvovala i moja majka. Mnogo ju je volela, pa mi je drago što ju je ona otpevala.

Izvor: Kurir

Foto: anabekuta1/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.