Subota protekla u znaku najmlađih, večeras na Trgu slobode Delta radio i DJ duo Vantiz!

Juče smo zajedno sa Novosadskom biciklističkom inicijativom otvorili biciklističku sezonu i provozali se Rutom ljubavi. Pre toga, pričali smo o porodičnom bicikliranju, najmlađi su se provozali crvenim tepihom i dobili nagrade.

Nakon toga, bavili smo se naukom. Prirodno-matematički fakultet organizovao je radionice pod nazivom "Ja volim nauku", a najmlađi su imali priliku da probaju i nauče vrlo zanimljive stvari.

Veče su začinili nastupi benda Rosetta Stoned i DJ Mladena Ivića.

Večeras od 19h slušamo muziku po izboru Delta radija i DJ dua Vantiz.

Počelo je glasanje za najlepši novosadski zaljubljeni par, a par sa fotografijom koja bude imala najviše lajkova putuje na Jahorinu. Galeriju sa fotografijama možete pogledati OVDE i dati svoj glas.

Među najvećim atrakcijama na Trgu slobode i dalje su “Love Gate”, ili ulaz na Trg slobode u obliku srca, “Nestea Flower Wall”, jedinstvena konstrukcija od prirodnog cveća na kojoj na 30 jezika piše “ljubav” i na kojoj možete zaključati svoju katancem koji se kupuje u suvenirnici. Vreme možete provesti i u Amstel kolibi uz hranu i piće.

U toku trajanja festivala imate priliku da vidite slike čuvenih Novosađanki, kao i starih fotografija iz novosadskih atelja, koje su rezultat divne saradnje sa Galerijom Matice srpske, Spomen- zbirkom Pavla Beljanskog, Muzejom Vojvodne i Muzejom grada, ali i radove novosadskih fotografa na temu “Ljubav”.

Humanitarna aukcija umetničkih dela novosadskih vajara na temu “Ljubav” je u toku, a više o tome možete saznati na ovom linku.

“Festival ljubavi”, u organizaciji Color Press Grupe i kompanije “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada, traje do 9. marta, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2017 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Pogledajte još