KOŠARKAŠ PLANIRA BRAK SA GLUMICOM: Teodosić u vezi sa Jelisavetom Orašanin?!

Veza im je zapala u krizu jer je Jelisaveta često putovala bez Vuka, čak i bez njegovog znanja. Na jednom takvom putovanju u Moskvu pre mesec dana, glumica je na utakmici Crvene zvezde i CSKA bila u društvu slavnog košarkaša Miloša Teodosića.

Nakon toga, njih dvoje su uhvaćeni još nekoliko puta zajedno, a izvor blizak sada već bivšem glumačkom paru tvrdi da je Jelisaveta po povratku iz ruske prestonice otišla kod Vuka i priznala mu da postoji neko drugi u njenom životu.

- Jelisaveta i Miloš su mnogo vremena proveli zajedno, a čim je shvatila da gaji emocije prema njemu, ona je doputovala u Beograd i to objasnila Vuku. Njih dvoje su raskinuli bez svađe i loših reči - kaže izvor za "Kurir".

- Upoznali su se u Beogradu preko zajedničkih prijatelja i jedno drugom "legli" na prvu loptu. Imaju dosta toga zajedničkog, vole slične stvari, muziku, filmove - kaže Milošev dobar prijatelj za Srpski telegraf.

Kako kaže, košarkaš bi sa glumicom mogao da provede i ostatak života.

- Teodosić je stvarno odlepio za njom. Prijateljima se poverio da je našao ženu svog života i da je prva sa kojom ima velike planove, pa čak i brak - dodaje prijatelj.

Koliko je ovaj par srećan, govori i činjenica da im udaljenost od Beograda do Moskve ne pada teško, s obzirom na to da je Jelisaveta skoro svakog vikenda u ruskoj prestonici.

Jelisaveta je nedavno iz Moskve, gde je bila u društvu Miloša Teodosića, objavila na Instagramu zanimljivu poruku.

- Pre nego u svim knjigama na svetu, najbolje priče pronađene su između stranica pasoša! - napisala je glumica.

Ipak, šokantno je to što je Vuk svojevremeno u emisiji "Balkanskom ulicom" izjavio da je veoma ljubomoran i da je zbog toga spreman i na najgore. Glumac je tada rekao da paparaci često umeju da naprave škakljive fotografije i da time izazovu problem.

- To je veoma opasno i te slike mogu da pokvare stvari. Može da se desi da sam ja sinoć sedeo s kumom Radojicom i njegovim drugaricama i oni slikaju, pa bude u novinama - rekao je glumac i dodao da bi u obrnutom slučaju on burno reagovao.

- Da ona izađe, ja bih je ubio iz pištolja! Mislim, bez obzira na to da li su joj oni drugari. Realno. Sad ja kažem iskreno, najiskrenije - rekao je Vuk sa osmehom.

Izvor: Kurir/Srpski telegraf

Pogledajte još