Marinko Rokvić prvi put u javnosti nakon incidenta: Nek' dođe da sednemo i izmirimo se k'o muškarci

O incidentu se danima govorilo, a tome su doprinele i detaljne izjave mladića Ivana Agbabe koji je bio učesnik sukoba. Iako je objašnjavao kako je pevač zbog parking mesta nasrnuo na njega i njegovu devojku i zadao mu povrede, Marinko se tim povodom nije oglašavao, sve do danas. Gostujući u emisiji "150 minuta" on je ispričao svoju stranu priče.

- Naš susret bio je splet nesrećnih okolnosti. Njegova devojka je počela da udara po haubi mog auta, nas dvojica bismo se lako dogovorili kao muškarci. Kad sam ja hteo da izađem iz kola, on je prišao i priklještio mi prst, onda sam ja izašao iz auta, ali tuče nikakve nije bilo. Devojka je bila ispred haube, ali je nisam napao, nema šanse - rekao je pevač.

On je dodao da bi više voleo da su to rešili između sebe umesto što je priča otišla u medije.

- Nek dođe da sednemo kao muškarci, da se izmirimo, bilo, desilo se. Ja nisam od onih pevača koji je izgradio karijeru na takvim stvarima, već lepim ponašanjem i pesmama. Ljudima malo i smeta verovatno što je tako kako jeste. Kažite mi nekog drugog ko se ponosi porodicom kao ja svojom - kaže Marinko.

Na pitanje kako je njegova porodica reagovala kada je čula za sukob, Marinko odgovara da nisu bili nimalo prijatno iznenađeni.

- Svi su bili zatečeni, ali desilo se, Bože moj, da je neko drugi... Koliko puta se desi u saobraćaju. Nije mi samo jasno zbog čega je on obavestio sve medije. Pojavio se i sa štakom i sa kragnom - završava pevač.

Izvor: Bulevar/B92

Pogledajte još