PONOVO ZALJUBLJENA: Novi dečko Milice Dabović je imućni biznismen!

Kako "Blic" ekskluzivno saznaje, novi dečko bivše košarkašice je izvesni Vuk, imućni biznismen i vlasnik građevinskih firmi u Lihtenštajnu i Austriji u kojima je zaposleno 600 ljudi.

Kako otkriva izvor, Milica i Vuk se dugo poznaju, ali su se zbližili tek nakon incidenta sa Simonom, jer je tada Vuk stao u njenu odbranu. Upravo on je trebalo da joj bude pratnja na putovanju u Pariz, gde ide da bi prikupila dokaze protiv Šiklića, a nakon toga planiraju da zajedno otputuju u Dubai.

Do sada ga nije pokazivala u javnosti pošto se on tome protivi.

Vuk je juče pravio društvo Milici u Novom Sadu, gde je ona prisustvovala jednom predavanju. Pružio joj je podršku i kada je pre nekoliko dana skinula tetovažu posvećenu Simonu.

Još jedan dokaz da je Milica u vezi sa dečkom koji se zove Vuk usledio je već sutradan kada je Milica na Instagramu objavila footgrafiju vuka uz komentar da "nju čuva neko mnogo jak".

Kako saznajemo, novi dečko Vuk se ne odvaja od sportkistkinje, pruža joj svakodnevno pažnju i nežnost i tako joj pomaže da se oporavi od incidenta sa bivšim dečkom Simonom koji datira od pre dve nedelje, a o kojem srpska javnost i dalje bruji.

Izvor: Blic

Pogledajte još