HOROSKOP ZA 9. MART: Ovnovi danas u emotivnoj dilemi, Škorpije u poslu pokreću niske strasti!

OVAN

Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, Vaš uspeh više zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima suviše stroge poslovne kriterijume. Nalazite se u nekoj emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru, prihvatite realna rešenja koja Vam se predočavaju ili dostižne mogućnosti koje imate.

Sugestija: Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu.

BIK

Obratite više pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred saradnicima. Svoju pažnju posvetite nekoj omiljenoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Uživajte u lepim stvarima i u nečijem društvu koje predstavlja izvesnu privilegiju koju imate.

Sugestija: Budite umereniji u svemu, opterećujete se sa nekim velikim ambicijama.

BLIZANCI

Sve ima svoj tok trajanja ili svoju upotrebnu vrednost. Povremeno uporno insistirate na stvarima koje su možda prevaziđene u poslovnim krugovima. Uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Ako ste zanemarili dogovor koji imate sa bliskom osobom, pronađite dobar način da se iskupite za propust. Partner pokušava da Vas oraspoloži i da Vas navede na dobar izbor.

Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

RAK

Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili prodorni očekuju Vas višestruki rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga skoro nezamenljiva u nekim poslovno-finansijskim dogovorima. Upotrebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj meri koliko je neophodno pred bliskom osobom, odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku koju dobijate.

Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV

Neko Vam na indirektan način daje do znanja, da svaka usluga deluje obavezujuće ili da ima svoju povratnu cenu. Predstoji Vam manji gubitak ili razočaranje, koje treba da prihvatite kao novu lekciju o pravilima poslovnog ponašanja. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo u svojoj porodici.

Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje Vas duhovno ispunjavaju.

DEVICA

Očekuju Vas iznenadne komplikacije poslovno-finansijske prirode, ali to ne treba bitno da utiče na Vašu koncentraciju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli, svi problemi se rešavaju pre ili kasnije. Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu koja će pozitivno uticati na Vaše raspoloženje. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu i da se opustite.

Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VAGA

Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj. Rizik prepustite drugima, izbegavajte sumnjive ponude. Očekuje Vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom ili u društvu koje dobro poznajete. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito.

Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

ŠKORPIJA

Neko remeti Vaše poslovno-finansijske planove ili ignoriše primedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u Vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Prijaće Vam različiti susreti i neki emotivni kontakti koje imate u svom okruženju. Na sreću, postoji osoba koja ume da Vam ugodi i da Vam prišuti odgovarajući tretman.

Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je nečija emotivna podrška.

STRELAC

Obratite pažnju na različite detalje ili na neke "skrivene poruke". Potrebno je da bolje razlikujete značenje određenih informacija u poslovnim pregovorima. Da biste ostvarili svoje ciljeve potrebna Vam je nečija podrška. Izbegavajte moguće emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte nepotrebno forsirati ljubavni tempo koji ne odgovora Vašem partneru.

Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

JARAC

Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na jednu zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne planove, stoga ne budite naivni i brzopleti. U svojim ljubavnim očekivanjima češće idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Pokušajte pravilnije da sagledate sve mogućnosti.

Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte neke stresne situacije.

VODOLIJA

Očekuju Vas neki interesantni susreti, stoga obratite veću pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno, da spojite lično zadovoljstvo sa nekim praktičnim aspektima. Ukoliko ste slobodni planirajte neki pomalo neobičan izlazak ili zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju.

Sugestija: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama.

RIBE

Na osnovu novih informacija treba da donesete realnu procenu o važećim prioritetima na poslovnoj sceni. Izbegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima, potrebna Vam je njihova naklonost. Očekuje Vas uspeh u novčanim razmenama. Izgleda da Vam se dopada ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire Vas glas. Razmislite, kome treba da uputite svoju poruku.

Sugesetija: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još