JELISAVETA ORAŠANIN OTVORENO O LJUBAVOM ŽIVOTU: Vuk i ja nismo zajedno od prošlog leta!

0

Pre nekoliko dana objavljeno je da je glumica Jelisaveta Orašanin, jedna od zvezda hit serije "Ubice moga oca", u vezi s proslavljenim srpskim reprezentativcem Milošem Teodosićem.

„Novopečeni par u vezi je već dva meseca, ona ga je bodrila na jednom meču u Rusiji…“, pisali su mediji dodajući da je „verovatno bez ičijeg znanja prekinula obnovljenu romansu s glumcem Vukom Kostićem“.

Prvo što želim da kažem da sam bila u predivnoj vezi s Vukom sedam godina, ali i da mi nismo zajedno od prošlog leta – rekla je Jelisaveta.

Mi jednostavno nismo osećali potrebu da o tome obaveštavamo medije i pričamo o privatnom životu. Kažem ovo da ne ispadne da smo 'napravili glupost' kada se piše i priča ovako, nas dvoje nismo zajedno, ali i dalje imamo divan odnos – rekla je Jelisaveta i nastavila:

Mi smo pre svega prijatelji, radili smo zajedno predstavu, onda 'Ubice moga oca' i mi normalno funkcionišemo. Nastavili smo dalje s našim životima – rekla je glumica i dodala da „o ovom drugom“, tačnije pitanju da li je tačno da je u vezi s Teodosićem, „ne bi pričala“.

Ništa preko ovoga što sam rekla ne bih pričala. Ovo je zaista poslednji put da pričam o privatnom životu. Takvih priča su pune novine, a niko od toga ne postaje pametniji – rekla je glumica smejući se.

Ti natpisi su izazvali toliko pažnje – rekla je ona, misleći na vest o Teodosiću i dodala da je „nepotrebno pričati o takvim stvarima“.

Ja sam pre svega glumica, umetnik i trebalo bi o tome pričati – zaključila je Jelisaveta.

Izvor: MONDO

Foto: Svet/Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.