TIJANA SPREMNA ZA EVROSONG: Ovako zvuči srpska pesma za Kijev (VIDEO)

Kako je ranije objavljeno, iza srpske pesme stoji iskusan evrovizijski autorski tim koji čine muzički producenti, kompozitori i osnivači "Symphonix International"-a Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder.

- Pesma je svetska, ali ima balkanski element. Trebalo nam je dva-tri meseca da numera bude gotova. 'Pesma Evrovizije' je modernizovana u poslednjih nekoliko godina. Predstavljaju se nove ideje, kvalitet je na visokom nivou i čitavo takmičenje ide napred, u budućnost - poručio je Borislav Milanov, jedan od autora numere, na nedavno održanom druženju sa predstavnicom Srbije u Galeriji RTS-a.

Tijana Bogićević ne krije zadovoljstvo i navodi da ne oseća strah, jer se pevanjem bavi ceo život:

- Ne plašim se, odlično ćemo se pripremiti. Scenski nastup će biti dobar i bitno mi je da je pesma odlično snimljena i da super zvuči. Ostalo - kako bude.

Da je evrovizijska publika sa nestrpljenjem čekala ovogodišnju pesmu iz Srbije govori i podatak da je instrumentalni deo pesme "In Too Deep", koji je pre četiri dana objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu "Pesme Evrovizije", pogledalo gotovo 250 hiljada ljudi, dok kladionice srpsku pesmu već sada svrstavaju u sam vrh favorita za pobedu na 62. Evrosongu.

Takmičenje za "Pesmu Evrovizije biće održano u Kijevu, u Ukrajini. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, veliko finale je 13. maja, a RTS će direktno prenositi sve tri večeri.

Izvor: Novosti

Pogledajte još