KO ĆE BITI SREĆNIK? Maja Manojlović: Želim brak i porodicu

0

Nakon što se ostvarila u profesionalnom smislu, šarmantna voditeljka Maja Manojlović (32) smelo se upušta u nove izazove.

Tokom prethodnih godina bila je veoma posvećena građenju karijere, a privatni život ostao je pomalo u drugom planu. Sada je, kako sama kaže, spremna da otvori srce za novu veliku ljubav uz koju će poželeti da se ostvari kao majka, ali i kao partnerka. Nakon što se vratila s Kopaonika, gde je uživala s prijateljima i poslovnim saradnicima, voditeljka otkriva svoje planove za budućnost, ali i zbog čega je javnost već duže vreme nije videla zaljubljenu:

Kad sam bila u dugoj vezi koja je trajala pet i po godina, nikad se nisam javno eksponirala s partnerom ili organizovala paparaco fotografisanje. Taj deo svoje intime želela sam da sačuvam za sebe. Ipak, dešavalo se i to da budem u centru pažnje pošto je jedan moj bivši partner veoma popularan i bilo je neminovno da se sazna za našu vezu – objašnjava Maja prisećajući se vremena ljubavi sa slavnim sportistom Savom Miloševićem.

Izvor: Kurir/Story

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.