IZNENAĐEN PEVAČICINOM ODLUKOM! Ljuba: Nisam prevario Natašu!

Za to vreme bivši rukometaš Ljuba Jovanović traži stan u kojem će nastaviti život u Beogradu jer je do sada živeo u Natašinom.

Dok se atraktivna Novosađanka sa ćerkom i bebisiterkom odmara u Parizu, Ljuba žuri sa jednog sastanka na drugi. Tek što se vratio iz Skupštine grada, gde je ugovarao nove projekte, Jovanović je utrčao u svoju kancelariju, gde su ga čekali novi sastanci. Za priču o razvodu nije bio raspoložen, a tugu utapa u poslovnim obavezama i traženjem novog doma.

Ipak, redovni gosti kafića u blizini Ljubinog radnog mesta u koji svakodnevno dolazi kažu da Ljuba ne pati.

- Bilo mi je neprijatno da ga pitam za razvod, ali smo kroz šalu komentarisali novinske napise. Ljuba se sve vreme smeškao dok je čitao. Tada mi je rekao da je tačno da se razvodi i da više ne živi sa Natašom, ali da je nije prevario. To je bilo sve, više nismo detaljisali, mada ga nisam ni pitao. Nije mi delovao kao da pati, ali je delovao malo potišteno i zamišljeno. Sigurno mu nije svejedno - kaže jedan od članova Kluba malog fudbala Pinonir.

S druge strane, Ljubin bliski prijatelj otkriva:

- On uveliko traži stan koji će rentirati kako bi se konačno smestio i nastavio normalno da funkcioniše. Međutim, kako zbog poslovnih obaveza nema vremena, angažovao je nekoliko agenata da to učine umesto njega. Pozicija direktora Sportskog centra „Pionirski grad“ ne dozvoljava mu mnogo da se bavi privatnim problemima jer je tranutno sezona pregovora o novim aktivnostima - otkriva izvor blizak Jovanoviću.

- Ljuba ne priča o razvodu sa Natašom. Mislim da mu je dodatno teško zbog njene ćerke Hane, sa kojom je imao fenomenalan odnos. S druge strane, to i Natašu tišti najviše, zato je i otišla sa ćerkom u Pariz kako bi mogla da joj objasni novonastalu situaciju. Hana je izuzetno vezana za Ljubu, njih dvoje su godinama imali svoje rituale u kojima čak ni Nata nije učestvovala. S druge strane, Ljubin život se pretvorio u radne obaveze i odlaske sa prijateljima u grad - objašnjava naš izvor.

Iako ni Natašin ni Ljubin advokat ne žele da otkrivaju detalje o razvodu, navodno, njih dvoje su se zvanično razveli pre nedelju dana, a bivši rukometaš bio je iznenađen pevačicinom odlukom da se raziđu.

- Razvod je bio sporazuman i sve je bilo gotovo još prošle nedelje. Imali su predbračni ugovor, Nataša je naterala Ljubu da ga potpiše. Po predbračnom ugovoru, sve što je bilo njeno pre braka i ono što je stečeno tokom braka ostaje njoj - kaže izvor iz suda.

Izvor: Alo!

Pogledajte još