Pokazaću ti šta me najviše uzbuđuje

Seks ispunjen strašću je veoma poseban i inspirativan da bi se iz osećaja nesigurnosti erotske želje zadržavale samo za sebe

Život je tako lep i pun prijatnih iznenađenja! I kako je samo dobro znati tačno i jasno šta zapravo želimo. Sonja je pre nekoliko meseci raskinula sa svojim dečkom Sašom. 

Svakodnevica je sasvim samlela njihovu vezu i učinila je monotonom navikom. Sonja je počela da se dosađuje i na kraju se zaljubila u nekog drugog. S početka veze prepustila se maštanju o uzbudljivom i zabavnom životu sa zanimljivim neznancem. Tek kasnije je poželela da otvoreno razgovara sa Sašom. Rekla mu je sve šta misli o njihovoj vezi i zajedničkom životu, prebacila mu je za njeno nezadovoljstvo, nervozu, depresiju... Rekla mu je i o svojim emocijama prema drugom muškarcu. U početku Saša je ostao sasvim miran i staložen. Pokušao je da pronađe rešenje, da objasni, da argumentuje nastalu situaciju. U jednom trenutku su mu ipak potekle suze niz lice. Taj prizor je duboko ganuo Sonju. Osetila je posle dužeg vremena koliko je ona zapravo emotivno bila vezana za njega. Odjednom joj je postalo nezamislivo i nemoguće da ga ostavi. Te večeri odlučili su da se bore za svoju ljubav. U nedeljama koje su dolazile posvetili su dosta vremena razgovoru i uvođenju različitih noviteta. Odlučili su da se učlane u plesni studio kako bi ponovo mogli da imaju zajedničke uspomene. Usledila je nova preraspodela radnih obeveza u kući i oko nje.

Nije znala kako da mu kaže

Rodila se nova nada i davali su sve od sebe da ljubav preživi! Sonja je sve te napore smatrala razumnim i korisnim. Ali i dalje se osećala u neku ruku nezadovoljnom. U dubini sebe znala je i zašto. Problem je bio u njihovom erotskom životu. Saša nije bio loš ljubavnik, ali... Srećom nije bio član frakcije od pet minuta niti neko ko ne voli predigru. On se apsolutno trudio i davao sve od sebe da je zadovolji, ali uprkos svemu, to nije bilo ono šta je Sonja želela. Skoro svaki put kad bi počeo da je zadovoljava jezikom ili da se poigrava prstima, ona bi ga brzo prekidala, privlačila sebi i time saopštavala da radije želi da spava. I pored činjenice da je jako želela da doživi vrhunac, veoma retko je bilo i prilika za to. S time se već nekako pomirila i skoro navikla. Nema veze, često je govorila sebi – i ranije i sada. Ne može on baš sve da zna. Ali sada, kada su se oboje toliko trudili da uspeju, sve je češće postavljala pitanje zašto konačno ne pričaju i o tom problemu.

Odgovor je bio jednostavan. Nije znala šta bi trebalo da mu kaže. Reči i rečenice koje su joj padale na pamet, zvučale su ili kao iz nekog petparačkog erotskog priručnika ili jako uvredljive, a poslednje šta je želela, bilo je da ga povredi i učini nesigurnijim.

Bez reči stavila je svoju ruku na njegovu. Uprkos tome, nešto se moralo desiti! Nošena tom mišlju, Sonja se potrudila da jedne večeri drugačije zavede Sašu. Bila je jako uzbuđena. Predstava da bi te večeri trebalo da bude drugačije nego obično, dodatno je ubrzavalo njen puls. Poslednjih nekoliko dana stalno je zamišljala kako bi bilo sjajno kada bi Saša bio opušteniji i spreman da se igra, kad bi mogao da je dodirne i pomazi tako da se istopi od požude. Sonja se pribila uz njega i ljubila ga tako dugo, tako strasno, sve dok nije primetila da mu je dah sve ubrzaniji. Tada se okrenula i legla na leđa i zatvorila oči. Bio je to poziv koji je Saša bez razmišljanja prihvatio. Mazio je njen vrat, grudi, igrao se njenim očvrslim bradavicama, a zatim su se njegovi dodiri lagano spuštali sve niže i niže. Kao i uvek, nekoliko puta je celom površine dlana prelazio preko njene vagine, da bi se ubrzo koncentrisao na mali biser na Venerinom bregu. Ovoga puta Sonja se nije prepustila slučaju. Stavila je bez i jedne reči svoju ruku na njegovu i usporila njegove pokrete. Želela je da ih ublaži i produži zadovoljstvo.

Činilo se da to Sašu veoma uzbuđuje Saša je hteo da skloni njenu ruku, ali Sonja jednostavno to nije dozvolila. Ritam je usporen, a sokovi strasti ispunjavaju svaku poru na njenom telu. Bilo je više nego uzbudljivo, jer su konačno oboje na pravom putu. Njenim telom prošli su žmarci zadovoljstva i konačno je osetila plimu nezadržive strasti. Sudeći po uzdasima, činilo se da Saši sve to jako prija. „Ujutru ćeš mi pokazati kako ti najviše voliš, važi?”, prošaptala je kasnije Sonja. Bio je to novi početak erotskog računanja vremena između njih dvoje. Od tada postoji obostrano zadovoljstvo i želja za dugim gužvanjem čaršava, a problema u vezi je sve manje i manje... 

http://lisa.burda.co.yu

Pogledajte još