POTRAGA ZA KAMIONDŽIJOM: Jelenu usmrtio serijski ubica?!

Pošto se sumnja da iza svirepog zločina stoji kamiondžija iz inostranstva, srpska policija je sve materijalne dokaze koje je našla na licu mesta poslala Interpolu, u njihovu materijalnu bazu podataka.

- Istragom je utvrđeno da je na mestu ubistva pronađeno mnoštvo dokaza koji ukazuju da je Jelenu usmrtio strani kamiondžija, pa je izdata naredba da se provere svi kamioni koji su 2. aprila prošle godine prošli kroz Srbiju. Međunarodnoj policiji poslati su svi mogući dokazi - od tablica kamiona koji su 2. aprila prošli Srbijom do video-snimaka sa graničnih prelaza - otkriva dobro upućeni izvor ovog lista.

Do ovakvog obrta u istrazi došlo se nakon što je policija temeljno pročešljala ceo teren u Borči gde je tog dana trčala Jelena.

- Zasad je najsumnjiviji vozač koji je na dan Jeleninog ubistva išao iz Turske u Austriju i Nemačku. Sumnja se da je on uočio Jelenu kako trči pored reke, a onda je izudarao po glavi šrafcigerom. Telo je nakon toga bacio u kanal pun vode i pobegao, koristeći gužvu - kaže sagovornik.

Policiju krvavi "rukopis" Jeleninog ubice strašno podseća na ubicu koji je ranije ubijao devojke u Nemačkoj i Austriji.

- Zamolili su naše istražne organe da im što pre dostave sve dokaze u vezi sa ubistvom pevačice. Sumnja se da serijski ubica živi trenutno u Nemačkoj. Njima je bila sumnjiva Jelenina nerazjašnjena smrt, pa su pomislili da iza ova tri zločina stoji isti serijski ubica. Zbog toga su zatražili od naše zemlje da im se dostave spisi - naglašava izvor.

Zoran Marjanović (38) ovih dana je najavio da je pitanje trenutka kada će biti pronađen ubica njegove supruge. On je čak prognozirao da bi se to moglo dogoditi u narednih deset dana!

- Jelena je žrtva nasilnika koji je našoj porodici uništio život, a najviše našoj ćerkici Jani. Dete, koje svojoj majci nosi cveće za 8. mart, simbol je stradanja jedne nedužne žene od strane jednog bolesnog nasilnika, čiji je profil još misterija, nadamo se ne zadugo - izjavio je Zoran Marjanović.

Izvor: Alo!

Pogledajte još