NIJE ONO ŠTO MISLITE: Seve ponovo snima film!

Ovoga puta hrvatska pevačica glumiće u mjuziklu "Ti si princeza". Snimanje počinje početkom septembra, a Seve bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa poznatom srpskom produkcijskom kućom.

- Severini su ponudili glavnu ulogu u filmu. Jako joj se svideo scenario i bez razmišljanja je pristala. Glumiće sredovečnu pevačicu koja je u mladosti bila velika zvezda, poznata i cenjena. Međutim, vreme je učinilo svoje. Ona se nije našla na estradi, pa je pala u zaborav - kaže za "Informer" čovek koji će raditi na ovom projektu.

On navodi da su se producenti lako dogovorili sa Severinom oko svega.

- Bila je zadovoljna uslovima koji su joj ponuđeni. Nije postavljala nikakve specijalne zahteve, samo je zamolila da bude oslobođena snimanja koncerata i porodice. Film će biti rađen u Beogradu, tako da će tokom tog perioda boraviti u kući svog svekra Kebe.

Pevačica će uskoro krenuti i na časove glume kako bi se što bolje pripremila za ulogu. Ona već ima glumačkog iskustva jer je igrala u predstavama "Karolina Riječka", "Glembajevi", a uskoro će imati premijeru komada "Naša bila storija".

- Pored Severine, još nekoliko pevača će glumiti u filmu, a Marina Tucaković će pisati pesme za ovaj mjuzikl. Seve će izvesti neke stare hitove, ali će i za njenu junakinju Marina uraditi nove numere. Koreograf iz Londona će raditi sa svim glumcima - završava izvor.

Izvor: Informer

Pogledajte još