PLAŠI SE POROĐAJA: Ana Nikolić ide na carski rez uz epidural!

Pevačica želi da bude svesna ovog čina, pa se u dogovoru s lekarom odlučila za metodu koja je sve rasprostranjenija u poslednje vreme. Biće izvršen carski rez, a Ana će sve vreme biti budna.

- Ana se baš plaši porođaja. Kad god ode na kontrolu, ona sa svojim ginekologom razgovara o tome kako bi najbolje bilo da beba dođe na svet. Na početku trudnoće želela je da se porodi prirodnim putem, ali na nedavnoj kontroli u dogovoru s lekarom odlučila je da to, ipak, bude carski rez. Doktor ju je saslušao i predložio carski rez uz epidural, metod koji je poslednjih godina sve popularniji - priča izvor.

On kaže da pevačicu u toj nameri podržava suprug Rasta.

- Njemu je najvažnije da Ana i beba budu dobro i da porođaj prođe u najboljem redu. Reper sa svojom suprugom redovno odlazi na preglede i njemu je u redu da beba dođe na svet carskim rezom pomoću epiduralne anestezije. Još se nisu dogovorili da li će i on prisustvovati tom činu, ali mu je drago što će Ana sve vreme biti svesna - završava sagovornik.

Podsetimo, Anu i Rastu zbližila je poslovna saradnja na pevačicinom poslednjem albumu "Labilna" koja je rezultirala vezom, a onda i brakom. Venčali su se krajem jula 2016. godine u opštini na Voždovcu u prisustvu kumova.

Izvor: Kurir

Pogledajte još