SEVERINA IZBEGAVA SUĐENJE: Sudiji rekla da mora da miruje, a zakazala koncerte u Americi!

Pevačica je prošle nedelje imala zakazano ročište sa Milanom Popovićem, ocem svog petogodišnjeg sina Aleksandra, zbog borbe za starateljstvo. Ipak, ona se pred sudijom u hrvatskoj prestonici nije pojavila, a njen pravni zastupnik objasnio je da joj je lekar savetovao da miruje jer je u drugom stanju.

Ipak, Seve je istog dana fotografisana u Zagrebu, kako sa suprugom Igorom Kojićem odlazi u teretanu, a izgleda da je trudnoća ne sprečava ni da planira putovanje u Ameriku.

Naime, ona je na Instagramu objavila fotografiju kojom je pratiocima najavila koncerte u Čikagu i Las Vegasu, za koje se priprema i sa svojim saradnicima osmišljava kostime. Ona 21. aprila ima koncert u Splitu, a potom je krajem meseca čekaju nastupi u ovim američkim gradovima.

Severinu bi i prethodno putovanje u Ameriku moglo skupo da košta. Podsetimo, ona je u februaru na društvenim mrežama objavljivala fotografije iz posete Los Anđelesu, ali datum na dokumentima sa sajta američke vlade koja beleži kretanja stranaca, dokazuju da je pevačica bila u Americi od 16. oktobra do 23. novembra.

To se poklapa sa datumima kada ju je Milan Popović i tražio da bi se dogovorili oko toga da njihov sin Aleksandar bude sa njim, a ne sa dadiljama. A Severina je tek u februaru kačila slike iz Amerike na društvene mreže, tvrdeći da je bila kod kuće onda kada ju je Milan Popović tražio!

Popović je podneo tužbu protiv Severine za zanemarivanje deteta jer mu se ona nije javljala na telefon, pa je mali Aleksandar ostao kod tate duže nego što je planirano. On je pokušavao da dođe do bivše supruge, a ona je iskoristila to što je dete bilo duže kod oca i Popovića odmah po povratku u Hrvatsku, 23. novembra, tužila za kidnapovanje. Severina je tada rekla da nije bila u Americi, iako su na društvenim mrežama osvanule njene fotografije sa Igorom i njegovom sestrom Natašom, koja živi u Los Anđelesu.

Iako je uhvaćena u laži, Severina se još uvek nije oglasila povodom ovih navoda.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još