Uručena priznanja PRO.PR AWARDS dobitnicama iz Srbije!

Ovogodišnji dobitnici priznanja PRO.PR Awards iz Srbije su: prof.dr.sc. Tamara Vlastelica sa Univerziteta u Beogradu, Andrea Váci iz Grada Subotica, Arsen Rudan iz Air Serbia.

PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, povodom obeležavanja desete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžemnt u jugoistočnoj Europi. Ukupno su dodeljene 24 nagrade, titulu Vision City je dobio grad Šibenik, nagradu koja se dodeljuje menadžeru iz države domaćina konferencije, Vision Manager je gđa Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba. Po prvi put je dodeljena nagrada PROPR Infigo Award za životno delo g. Ekremu Dupanoviću.

Uz navedene dobitnike iz Srbije, ovogodišnji dobitnici su i prof.dr.sc. Smiljana Leinert Novosel s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, Violeta Colić iz Komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri, Dražen Dretar iz grada Varaždina, Jasmina Roškar iz Pošte Slovenje, Sebastjan Šik iz Luke Koper te Aleš Udir iz Iskratel-a, Ilarija Bašić iz MITA groupe, Ratko Kovačević iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH, Nikolina Zeljko iz Spark poslovni park Mostar, Evridika Nikolovska iz Telekoma Makedonije, Natalija Milić iz Molson Coors-Pivara Trebjesa, Francis Ingham iz PRCA, Toni Muzi Falconi iz Methodos iz Italije, Yogesh Joshi iz Organizacije poslovnih komunikatora u Indiji, Ingrid Vogl iz Udruženje za odnose s javnošću Austrije, Elena Zelinskaya iz Rusije, Maxim Behar iz ICCO PR te Mohamed Essa M Al Fadala iz katarskog Olimpijskog odbora.

''Svi ovogodišnji dobitnici, osim karijera koje su gradili u industriji odnosa s javnošću kroz predanost, upornost i odricanje nesebično dijele svoja znanja i iskustva s ciljem inspiriranja struke odnosa s javnošću. PROPR Awards je priča o strasti i ljubavi prema poslu odnosa s javnošću koju s ponosom nastavljamo.'' izjavio je predsednik komisije PROPR Awards, g. Danijel Koletić.

Pogledajte još