NIJEDNA MUKA NE IDE SAMA: Razvode se Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić?!

0

Spisateljica Isidora Bjelica i reditelj Nebojša Pajkić, razvode se nakon skoro dve decenije zajedničkog života, pišu srpski portali.

Brak poznatog para slovio je za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni.

Ja sam danas umrla. Moje srce više ne može da izdrži toliko bola. Na lečenju sam u Skoplju. Molim vas za mir i privatnost – rekla je Isidora za magazin „Hello!“ koji donosi ekskluzivnu vest o razvodu.

Inače, spisateljica je u jednom nedavnom intervjuu govorila o potencijalnom rastanku.

Nebojša polako puca. Da nisam ovako ograničena vremenom, pa da ga oslobodim sebe na sudu. Mnogo mu je teško. Razumem ja to. Teško mu je, kao Vili i Lavu, zato se trudim da ponekad se sklonim, otputujem kod prijateljica. Ima trenutaka kada mi se plače i ja tada plačem. Imam pravo na to – rekla je Isidora nedavno u intervjuu za „Alo!“u kojem je takođe govorila kroz kakve sve poteškoće prolazi tokom svoje borbe sa opakom bolešću.

Osim toga, Isidora je govorila i o tome kako je njena bolest uticala na porodicu.

Danas porodice pucaju zbog nemaštine, teške borbe za život, stresa, bede a kada na to dodate najtežu opaku bolest koja bukvalno sve razori onda nije čudo što ljudi ne mogu dalje. Problem je što su bolesni i njihove porodice prepušteni sami sebi, što ako ne umreš brzo postaješ persona non grata jer niko ne želi da se podseća da život može biti tako okrutan i bedan. Mi živimo u civilizaciji gde se sve brzo izgustira pa i ljudska bol i patnja.. Ako ne umreš brzo postaješ dosadan, patetičan i gnjavator… Instant život, instant ljubav, instant smrt…. Strašno je šta rak uradi svakoj porodici…. Sa druge strane svako ima svoj kapacitet izdržljivosti i to se ne može nikome zameriti. Svi smo mi samo krhki ljudi… Dobar deo moje patnje proizilazio je iz mog romantičnog pogleda na svet i ljude, eto ni bolest da me skine sa toga… Gledaću da se negde sklonim da ne smetam nikome…

Autor: Nadlanu.com

Foto: isidorabjelicapajkic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.