NIJEDNA MUKA NE IDE SAMA: Razvode se Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić?!

Brak poznatog para slovio je za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni.

- Ja sam danas umrla. Moje srce više ne može da izdrži toliko bola. Na lečenju sam u Skoplju. Molim vas za mir i privatnost - rekla je Isidora za magazin "Hello!" koji donosi ekskluzivnu vest o razvodu.

Inače, spisateljica je u jednom nedavnom intervjuu govorila o potencijalnom rastanku.

- Nebojša polako puca. Da nisam ovako ograničena vremenom, pa da ga oslobodim sebe na sudu. Mnogo mu je teško. Razumem ja to. Teško mu je, kao Vili i Lavu, zato se trudim da ponekad se sklonim, otputujem kod prijateljica. Ima trenutaka kada mi se plače i ja tada plačem. Imam pravo na to - rekla je Isidora nedavno u intervjuu za "Alo!"u kojem je takođe govorila kroz kakve sve poteškoće prolazi tokom svoje borbe sa opakom bolešću.

Osim toga, Isidora je govorila i o tome kako je njena bolest uticala na porodicu.

- Danas porodice pucaju zbog nemaštine, teške borbe za život, stresa, bede a kada na to dodate najtežu opaku bolest koja bukvalno sve razori onda nije čudo što ljudi ne mogu dalje. Problem je što su bolesni i njihove porodice prepušteni sami sebi, što ako ne umreš brzo postaješ persona non grata jer niko ne želi da se podseća da život može biti tako okrutan i bedan. Mi živimo u civilizaciji gde se sve brzo izgustira pa i ljudska bol i patnja.. Ako ne umreš brzo postaješ dosadan, patetičan i gnjavator... Instant život, instant ljubav, instant smrt.... Strašno je šta rak uradi svakoj porodici.... Sa druge strane svako ima svoj kapacitet izdržljivosti i to se ne može nikome zameriti. Svi smo mi samo krhki ljudi... Dobar deo moje patnje proizilazio je iz mog romantičnog pogleda na svet i ljude, eto ni bolest da me skine sa toga... Gledaću da se negde sklonim da ne smetam nikome...

Autor: Nadlanu.com

Pogledajte još