SKLOPLJEN PRVI "SINGL-BRAK": Italijan oženio samog sebe!

0

Jedan 40-godišnji Italijan, iz mesta Sant-Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe.

Nelo Ruđero rekao je sebi „da“ na proslavi koju je takođe sam sebi organizovao. Na ovoj neobičnoj svadbi nije bilo mlade – a Nelo je poručio i da misli da nikada neće voleti nikoga drugog više nego sebe.

Šta više, voleti samog sebe najlepša je stvar koja može da se dogodi ljudskom biću: samo tako se može postići unutrašnji mir – kazao je mladoženja.

Venčanje je prenosio TV šou „Šef proslava“, ali ovaj Italijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera.

Pre svega zbog mojih roditelja, koji su stari. Jedini sam bio neženja od petoro braće i sestara, hteo sam da ih uverim da se osećam dobro ovako – kazao je.

Rekao je i da su njegovi roditelji „svadbu“ odlično prihvatili, prenela je Republika.

Mladoženja je stigao na venčanje na belom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan – umesto toga našli su se na ovom neobičnom venčanju.

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten.

Živimo u društvu koje marginalizuje one koji su singl i u 40-tim godinama života. Hteo sam da pošaljem poruku, koja je očigledno dobro prihvaćena: mnogi su me kasnije zvali da kažu da i oni žele da se venčaju sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku – kazao je Nelo.

izvor: N1

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.