ISPOVEST SRPSKE GLUMICE: Pre četiri godine preminuo joj je sin, a danas je srećna majka male Julije!

0

Glumica Snežana Jeremić Nešković doživela je veliku tragediju pre četiri godine, ali sada joj je život ispravio nepravdu koju joj je tada naneo.

Pre četiri godine Snežana je izgubila sina posle samo sedam dana od rođenja, a sada je na dugu i tešku borbu za potomstvo konačno stavila tačku.

Ona je početkom aprila svom suprugu Predragu Neškoviću podarila ćerkicu Juliju, koja je začeta vantelesnom oplodnjom, a zbog tragedije koja im se desila pre četiri godine, glumica i njen suprug strepeli su da li će i ovaj put biti sve u redu.

Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja i nisam stigla da se obradujem – kaže Snežana i dodaje:

Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je s detetom sve dobro. Na sreću, Julija je zdrava i normalna devojčica koja je dobila ocenu devet na porođaju, pa me je to umirilo. I suprug Predrag i moja mama Pavica bili su u bolnici i videli smo se malo kasnije, kad je prošlo dejstvo anestezije. Plakali smo zbog olakšanja i saznanja da je sve završeno na najbolji mogući način – rekla je glumica.

Snežana Jeremić Nešković poznata je kao pozorišna glumica, a najveća filmska ostvarenja su joj „Mala noćna muzika“, gde je igrala ćerku vlasnika striptiz bara, zatim glumila je kasirku u filmu „Jagoda u supermarketu“, a učestvovala je i u projektima „Šumska škola“ i „Zaboravljeni umovi Srbije“.

Izvor: Pink.rs

Foto: snezanajeremic/Instagram

Ostavite komentar

Your email address will not be published.