ZABORAVILA LEZBO AKCIJE: Nekadašnja članica ruske grupe T.A.T.U. u srećnom braku sa Srbinom

0

Nekadašnja članica ruske grupe T.A.T.U. Jelena Lena Katina (32), koja je svojevremeno lezbo scenom u spotu za pesmu "All the things she said" šokirala svet, danas je u srećnom braku sa srpskim muzičarom Sašom Kuzmanovićem.

Mnogi se sećaju kadra u kojem su se Lena i druga članica benda Julija Volkova (32) poljubile u usta, ali se kasnije ispostavilo da njih dve nisu lezbijke, već da je sve bilo deo šoua.

T.A.T.U. su 2003. predstavljale Rusiju na „Evrosongu“ u Rigi i zauzele treće mesto, a razišle su se 2014. Lena je otkrila da su joj muškarci, ipak, slaba tačka, a za životnog saputnika izabrala je slovenačkog muzičara srpskog porekla Sašu Kuzmanovića, s kojim ima sina Aleksandra. Par je u braku od 2013, a venčao se i u Ljubljani i u Moskvi.

Druga članica grupe Julija Volkova bila je u braku sa Parvizom Jasinovim, sa kojim ima ćerku Viktoriju i sina Samira. Inače, malo je poznato da je ruska grupa na početku karijere snimila pesmu „Jugoslavija“, kompozitora Aleksandra Vojtinskog, koja je posvećena bombardovanju naše zemlje 1999.

A post shared by Lena Katina (@lenakatina) on

Izvor: Novosti

Foto: lenakatina/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.