NEOČEKIVANA CIFRA: Muškarci i žene saglasni o idealnom broju seksualnih partnera

0

Upoznavanje i razgovor sa novim partnerom je jedan od najlepših perioda u vezi, a kada na red dođe priča o ranijim seksualnim aktivnostima javlja se onih neprijatnih nekoliko minuta.

Mnogi se plaše da je njihov broj preveliki i da bi mogao negativno da se odrazi na mišljenje partnera, pa čak i da se susretnu sa osudom.

Sada je jedna studija otkrila šta muškarci i žene misle o idealnom broju seksualnih partnera a broj je, sigurni smo, veći nego što očekujete.

Istraživanje je pokrenuo sajt za upoznavanje patnera „Illicit Encounters“ koji je došao do podatka da je savršen broj partnera 12, a sa ovim su se saglasili i muškarci i žene.

Na pitanje zašto je ovaj broj idealan, oba pola su istakla da je važno da partner u krevetu pokaže seksualno eksperimentisanje i liberalnost.

S druge strane, neko ko je imao manje od 10 partnera smatran je previše konzervativnim i seksualno neiskusnim, govori istraživanje.

Takođe, muškarci i žene su bili istog mišljenja da su osobe koje imaju više od 19 partnera previše sebične, teško uhvatljive i nepoverljive.

Izvor: Super žena

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.