PREPORUKA ZA DANAS: Vesna Dedić - vino, restoran, koncert, knjiga, noćni klub

Iza sebe ima dosta napisanih romana koji su, bez sumnje, dotakli ženska srca. Neki od naslova romana su ,,Zauvek u srcu”, ,,Sunce meni, sunce tebi”, ,,Ti si meni sve” i oni čine trilogiju. Vesnin najnoviji roman ,,Seti se naše ljubavi” govori o ženama i ljubavi, a ona danas govori za naš portal o svojih 5 preporuka za vas!

RESTORAN ,,FRANŠ

,,Franš” i zimi i leti, a naročito sada kada radi bašta. Odlična hrana, divno osoblje i mesto na kojem sam provela i proslavila mnoge važne trenutke u mom, i životu mog deteta. Jedino mesto gde mi oslabi karakter i prekidam dijetalni režim ishrane.

VINO ,,VLADIKA” PLANTAŽE 13. JUL

Vrhunsko vino u kome često uživam sa prijateljima, zadovoljava ukus najprobirljivijih ljubitelja crvenog vina i vodi u radost a ne u tugu. Odlično i uz večeru, ali i u nekom klubu kada se popije uz muziku neka čaša više.

NOĆNI KLUB ,,LAVASH” BETON HALA

Konačno u Beogradu mesto za starije od trideset godina, otmeno, ali i veselo uz vrhunske muzičare koji sviraju od džeza i šlagera, do ciganske i narodne muzike. Interesantan jelovnik i enterijer u kojem su knjige uklopljene na način koji sam viđala samo u američkim filmovima.

KONCERT KOLARAC

Koncert Crnogorske filharmonije povodom Dana državnosti Crne Gore. Volim taj orkestar u kojem su nekada svirali moji profesori iz muzičke škole, a danas neka od imena koja imaju svetske uspehe.

KNJIGA ,,SETI SE NAŠE LJUBAVI

Moj najnovji ljubavni roman u kojem sam, verujem, ispisala dobru priču o ženama koje su najčešće samo ptice zarobljene u ruci nekog veličanstvenog pobednika. Poput one koju u ruci drži Pobednik na Kalemegdanu.

Autor: Nina Dotlić


Pogledajte još