Blah Blah Band objavio svoj debi album "Godine"!

Album Godine” donosi 8 pesama koje bend stilski opisuje kao povratak ka bazičnoj formi beogradskog pop zvuka. Pri odabiru autora pesama, Blah Blah Bend se odlučio za trojcu poznatih i priznatih muzičara: gitaristu i producenta (a skora i pojačanje u bendu) - Gorana Kovačića koji kreatorski potpisuje čak četiri pesme na albumu (naslovnu numeru Godine”, prvi zvanični objavljeni singl sa albuma - Brineta”, kao i pesme Noć” i Fali mi sve”). Pored Kovačića, tu su i Bojan Vasić (uptempo hit singlovi Maler” i Kravata”), kao i Kristijan Kiki Rahimovski koji donosi dah zagrebačke muzičke pop škole kroz pesme Lepo moje” i Neosvojivi”. Kada je reč o procesu rada na debi albumu Godine” za Blah Blah Band to je bilo – prelepo i neponovljivo iskustvo:

Pomisao da smo posle 17 godina postojanja dočekali da snimimo svoj prvi album bila nam je motiv da damo sve od sebe i da zajedno sa odabranim kompozitorima damo i lični pečat pesmama na albumu. Iako su trojica kompozitora stilski jako različiti, mi smo se trudili danjihove pesme svirački i pevački interpretiramo na najbolji mogući način. Godine” su plod izuzetnog entuzijazma i naše neizmerne ljubavi i predanosti muzici. Rad u studijima u kojima smo snimali karakterisali su: stroga fokusiranost, visoki profesionalizam svih uključenih u proces, ali i neophodna dobra, vedra energija. Iskreno smo uživali. Iako nam je ovo debi album, od srca se nadamo da će se ove istinske pop pesme dopasti velikom broju ljudi, da će uživati slušajući ih onoliko koliko smo mi dok smo ih stvarali.

Blah Blah Bend su: Dušan Zrnić (vokal), Tijana Žeravčić (vokal), Miloš Marinović (vokal, klavijatura), Nebojša Radović (električna gitara), Goran Kovačić (akustična gitara), Radomir Nikolić (bas gitara), Ognjen Čuković (bubanj).

Pogledajte još