DA VAS PROĐE JEZA: Tijana Bogićević oduvala “Molitvom” Marije Šerifović! (VIDEO)

0

Naša prestavnica na pesmi Evrovizije pokazala je zašto mnogi smatraju jednom od najboljih srpskih pevačica

Najpopularnije muzičko takmičenje u Evropi, 62. po redu, počinje večeras. Ovogodišnje takmičenje održava se u Kijevu, zahvaljujući prošlogodišnjoj pobedi Džamale sa pesmom „1944“.
U prvom polufinalu nastupaju Švedska, Gruzija, Australija, Albanija, Belgija, Crna Gora, Finska, Azerbejdžan, Portugal, Grčka, Poljska, Moldavija, Island, Češka, Kipar, Jermenija, Slovenija, Letonija. Pravo glasa će imati publika i članovi žirija iz zemalja učesnica, kao i direktnih finalista Italije,Velike Britanije i Španije.
Druge polufinalne večeri, koje se održava 11. maja, takmiče se Srbija, Austrija, Makedonija, Malta, Rumunija, Holandija, Mađarska, Danska, Irska, San Marino, Hrvatska, Norveška, Švajcarska, Belorusija, Bugarska, Litvanija, Estonija i Izrael.
Srpska predstavnica, Tijana Bogićević, sa pesmom „In Too Deep“ u pratnji vokala Jelene Đurić, Sanje Bogosavljević i Jelene Pajić i uz ples Borisa Vidakovića, otvoriće drugo polufinalno veče takmičenja za pesmu Evrovizije.
Podsetimo, pre 10 godina našu zemlju je predstavljala Marija Šerifović je sa pesmom „Molitva. Tijana je joše jednom pokazala da s pravom predstavlja našu zemlju i svoje vokalne sposobnosti pokazala otpevavši Marijinu pesmu koja je pobedom dovela „Evrosong” u Beograd.


Autor: nadlanu.com/D.R.

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.