SKANDAL U HOLIVUDU: Reper optužen za seksualno zlostavljanje radnice

Osim silovanja, ona je istakla da je često bila meta izrabljivanja te je morala da priprema obroke koji bi konzumirao odmah nakon seksa.

Prema pisanju portala "TMZ", Rueda je navela da ju je "redovno pozivao"’ da poslužuje njega i njegove goste za vreme ili neposredno nakon seksa.

Ona je istakla i da je više nego jednom pevač bio skroz go kad je ušla u sobu i pitao je da li joj sviđa to što vidi, a neretko je bila primorana da gleda i genitalije njegovih prijatelja.

Jednom prilikom, kada se požalila na seksualno zlostavljanje Šonovom asistentu, namestio joj je krađu jednog od njegovih luksuznih ručnih satova.

Kuvarica Sindi ga je optužila i za konstantno izrabljivanje koje se odnosilo na osamanestočasovni rad, te je njena smena trajala od devet do pola tri ujutru, kada je zarađivala 150 dolara dnevno.

Rueda je počela da radi za njega u januaru 2015. godine, a dobila je otkaz u maju 2016. godine.

Odmah nakon ovih optužbi koje su se našle u medijima, oglasio se Dedijev portparol koji je izjavio da je ovo "neozbiljna tužba koju je podnela nezadovoljna bivša radnica koja je dobila otkaz sa razlogom".

Izvor: Bulevar
Foto: Instagram

Pogledajte još