PROBLEMI PRED NASTUP NA EVROVIZIJI: Stilista RTS-a objavio pa obrisao kontroverznu poruku!

0

Glavni stilista Radio-televizije Srbije Srđan Vekić objavio je, pa obrisao, status koji nagoveštava probleme u srpskom timu na Evrosongu.

– Napomenuo bih da nisam učestvovao u stvaranju scenskog kostma za ovogodišnju predstavnicu Srbije na Evrosongu. Želim da se ogradim od kostima i estetike koju on nosi – napisao je Srđan na Instagramu, ali ova slika više se ne nalazi na njegovom profilu. Ipak, pre nego što ju je obrisao, poruku su videli mnogi koji su posumnjali da postoje problemi zbog haljine.

Srđan Vekić je glavni stilista RTS-a i već godinama vodi računa o stilu i izgledu TV lica sa javnog medijskog servisa Srbije. On je deo srpske delegacije koja se trenutno nalazi u Kijevu sa našom predstavnicom Tijanom Bogićević. On je bio zadužen i za stajlinge naših predstavnika na Evrosongu u proteklih nekoliko godina.

A post shared by SRDJAN VEKIC (@srdjanvekic) on

Naša Tijana će na sceni u Kijevu nastupiti u izazovnoj beloj toaleti koju je kreirala Ana Trošić Trajković. Ona će večeras u drugom polufinalu pokušati da obezbedi plasman u veliko finale Evrovizije, koje je na programu u subotu. Tijana sa pesmom „In Too Deep“ nastupa prva.

Izvor: Blic
Foto: Instagram, PrintSCreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.