SVAKA ČAST: Mirjana Bobić Mojsilović se ponosno fotkala sa čistačem ulica, a ima i zbog čega!

Foto: Instagram/mirjanabobic
0

Naša poznata spisateljica i slikarka, Mirjana Bobić Mojsilović, oduševila je svoje pratioce na Instagramu fotkom sa čistačem ulica iz Beograda, a poruka koju vam oboje šalju će vas oduševiti.

Mirjana važi za jednu od osoba koju slava nije promenila, iako je jedan od najprodavanijih pisaca izdavačke kuće “Laguna”. Ona se ne hvali skupim haljinama i automobilima, te na svom profilu deli fotke sasvim običnih ljudi, kakav je i njen prijatelj Arslan Bajramoski, čistač ulica iz Beograda. Spisateljica je podelila fotku sa njim uz sledeći opis: “Moj drug Arsa koji završava ekonomiju. Kaže, mnogo mi znači kad Vas slušam, jer mene u mojoj okolini svi zavitlavaju da džabe učim. ARSA citira dr Vladetu Jerotića, i čisti ulice na Vračaru. ARSO, rekla sam, nek’ svet priča šta hoće, a ti idi svojim putem. Arsa ima jos 3 ispita do kraja.”
Fotka je izazvala lavinu pozitivnih komentara i lajkova, kojima se i mi pridružujemo, a kako nezvanično saznajemo Arsi se od 1. juna smeši i novo radno mesto shodno njegovom obrazovanju. Čestitamo!

Autor: nadlanu.com/V.A

Foto: Instagram/mirjanabobic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.