DINASTIJA USKORO NA MALIM EKRANIMA: Ko će naslediti legendarnu Džoanu?

0

Kultna TV sapunica "Dinastija" uskoro će doživeti rimejk na malim ekranima, prve epizode su već snimljene, a američka i britanska publika do jeseni će ponovo moći da se užive u intrige, svađe i raskoš bogatih porodica Karington i Kolbi.

Za sada, poznat je veći deo glumačke postave, ali se ime glumice koja će naslediti legendarnu Džoanu Kolins i dalje drži u tajnosti. U poslednjih nekoliko nedelja, svetska štampa ne prestaje da spekuliše o imenu glumice koja bi mogla zaigrati Aleksis, dok se producenti i dalje ne oglašavaju po tom pitanju.

A post shared by nathalie kelley (@natkelley) on

Naime, Lindu Evans, koja je igrala suprugu Blejka Karingtona, u rimejku hit serije naslediće glumica latinoameričkog porekla, Natali Keli, koju publika pamti po ulozi u seriji „Paklene ulice“.

Osim toga, uloga problematične Felon Karington, poverena je mladoj glumici Elizabet Gilis, a jedna od prvih scena rimejka, snimile su upravo Gilisova i Kelijeva.

A post shared by Elizabeth Gillies (@lizgillz) on

Sa druge strane, uloga zavodnika i šarmera Džefa Kolbija, koja je Džona Džejmsa vinula u zvezde, poverena je mladom glumcu Afro-američkog porekla, Semu Adegoku.

A post shared by Sam Adegoke (@samadegoke) onScenario za rimejk Dinastije, napisali su autori hit serije „Tračara“, a prva epizoda biće emitovana već na jesen.

Inače „Dinastija“ se na američkim televizijama emitovala punih osam godina, tokom 80-ih, a radnja je bila usmerena na bogatu porodicu Karington.

Izvor: Blic

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.