OŠIŠALA SE NA ĆELAVO, a zatim je Kara Delevinj celom svetu odbrusila zašto je to uradila!

Lepa Britanka, ne prestaje da privlači pažnju medija činom da se ošišala na ćelavo, iako se na taj poduhvat odlučila zbog uloge u novom filmu.
Iako se Kara proslavila modelingom, ona je pokazala zavidan talenat za glumu u filmovima “Ana Karenjina” i “Odred otpisanih”, dok njen najnoviji film u režiji proslavljenog režisera Lika Besona, “Valerijan i grad hiljadu planeta”, čeka svoju premijeru u julu.
Kako bi konačno zaustavila “zle jezike“ koji svakodnevno komentarišu njen izgled postavila je fotku u novom izdanju na svoj Instagram profil uz sledeći opis: “Iscrpljujuće je da ti govore kako lepota treba da izgleda. Umorna sam od društva koje definiše lepotu za nas. Skinite odeću, obrišite šminku, odsecite kosu. Uklonite sve materijalne stvari. Ko smo? Kako definišemo lepotu? Šta vidimo kao lepo?”
Mnogi smatraju da je Kara ovim komentarom “na finjaka” potkačila i razne silikonske lepotice, modnu imperiju, industriju plastične hirurgije i mnoge druge, ali njena poruka je snažna, duboka i smislena. Šta vi mislite o tome?

Autor: nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još