I DALJE SE BORI SA RAKOM! Dona Ares: Nakon svake dobijene bitke ja se narugam toj bolesti!

Poslednjih dana mediji su preneli vest da je pevačica Dona Ares pobedila rak po treći put. Ipak, istina je drugačija. Tim povodom oglasila se pevačica na svom Instagramu i otkrila da ipak nije pobedila ovu opaku bolest.

“I tako ja ležim pod temperaturom i čitam kako sam pobedila rak po neki put. I divim se hrabrosti svakog novinara koji ne uspe da dešifruje moj status, ali ipak samouvereno izvlači iz konteksta i na osnovu toga donosi netačne zaključke i plasira to kao velike vesti. Kad su trebali pisati o esencijalnoj listi, fondu solidarnosti, tenderima, lekovima, procentima nisu, jer ne smeju... To je zabranjena tema u ovoj državi.. Od svih problemima o kojima sam pričala njima je u fokusu uvek ono manje bitno ili čak potpuno nebitno... Najbolje da ne pišu ništa... Što se mene tiče ja sam sa tim završila. I nije poenta u tome da se spasi moj život, poenta je puno kompleksnija, ali ja zaista ne želim više nikom ništa da objašnjavam. Ako ne kontaš status odmakni se i ne čačkaj mečku”, napisala je Dona Ares pored fotografije koju je objavila na Instagramu.

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

Pevačica je dva puta pobedila ovu opaku bolest i dokazala koliko je borac zbog čega joj se divila čitava nacija. Nažalost, Doni se vratio rak i njena borba se nastavlja.

“Nakon svake dobijene bitke ja se narugam toj bolesti, nabacim osmeh i idem dalje. Lovim dane, mesece, a hvala Bogu i godine, što SVIM ljudima koji se bore sa rakom, nevidljivim bolestima i otrovima želim!!!! Kad osetiš da ubija... zajebi protokol... i slušaj sebe!!!”, napisala je ona pre nekoliko dana na Instagramu.

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

Samo napred Dona!

Autor: nadlanu.com/D.R.

Pogledajte još