10. NetWorking Day – Poslovni susreti: Savremeni poljoprivrednici – uspešni preduzetnici

Prateći trendove i sve veći porast interesovanja za agrobiznis i organsku proizvodnju,kao i potrebu da se u ovoj oblasti široj javnosti ponudi više informacija,Irena Lalić, organizator i osnivač projekta, pozvala je u goste predstavnika Privredne Komore Srbije, Veljka Jovanovića iz Centra za organsku proizvodnju а o svom iskustvu i početnim koracima u preduduzetništvu govoriće:

Đurađa Caranović, iz Beograda; zahvaljujući hrabroj odluci učinio je veliki preokret u svom poslu i životu i iz udobne bankarske fotelje, pokrenuo proizvodnju premium organske hrane u Srbiji uposlivši tako mnoge domaće poljoprivrednike kao kooperante. Informacije o tome kako je prevazišao barijere i uspeo da realizuje svoj plan uprkos svemu, i kako sada unapređuje proizvodnju premium organske hrane u Srbiji, Đurađ će rado podeliti sa posetiocima NetWorking Day-a.

Ljiljana Petrović, iz Niša; nekada estradni menadžer a sada vlasnica plantaže lavande na Suvoj planini. Pored svoje plantaže i destilerije za organsku proizvodnju eteričnog ulja, Ljiljana pomaže i drugima u pokretanju proizvodnje ove biljke koja se veoma uspešno uzgaja na jugu Srbije. Napustila je gradski način života i potpuno se posvetila prirodi.

Vladimir i Sanja Đorđević iz Kragujevca; on je pravnik i dramski pisac a ona pejzažni arhitekta sa karijerom van Srbije. Vlada i Sanja su napustili rodni Kragujevac, preselili se u obližnje selo, otpočeli uzgoj koza i proizvodnju kozijeg sira. Povratkom na ‘dedovinu’ započeli su novu etapu svog života i postali uspešni preduzetnici.

Ukoliko želite da čujete kako su doneli odluke i drastično promenili svoj život, okrenuli se prirodi i raspoloživim resursima i u tome uspeli, budite deo NetWorking Day – Poslovnih susreta u Beogradu, 18.maja u restoranu Azzaro Red Club, Bul. Milutina Milankovića 136a s početkom u 18h i upoznajte goste kao i sve ostale posetioce događaja.

Kotizacija je 1.000 din uz standarno, jedno piće gratis (sok, kafa, čaj). Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima i
online i preko sajta www.konferencije.rs

Preporuka organizatora je da se nakon nabavke ulaznice, popuni formular NETWORKING DAY POSETIOCI na linkuhttp://www.networkingday.rs/prijavajernakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali.

NetWorking Day – Poslovne susrete podržava Privredna komora Srbije a nacionalni pokrovitelji događaja su Telekom Srbija i Societe generale banka.

Pogledajte još