PREPORUKA ZA DANAS: Natalija Milosavljević – koncert, pozorišna predstava, film, restoran, vino

Foto: Emilija Gajić

Natalija je rođena u Dubrovniku, odrasla u Herceg Novom, a studije i profesionalnu karijeru nastavila je u Beogradu. Osim mora i radija, voli trčanje i ples, a pred odlazak u Kijev, kao jedina novinarka iz Srbije koja je 13 puta bila na Evroviziji, za naš portal, prisetila se još nekoliko sitnica koje upotpunjuju njen život.

Foto: PrintScreen/YouTube

Koncert

Kao poseban doživljaj pamtim koncert Riblje Čorbe kada su motorima ušli u Arenu i turirali do prvih taktova. Takođe, Merlina nisam podnosila dok nisam otišla na njegov koncert, danas ga obožavam. Izdvojila bih još jedan, posebno drugačiji koncert od pre nekoliko godina, kada je hor Aleksandrov pokazao šta znači disciplina i emocija horskog pevanja.

https://en.wikipedia.org/wiki/Alexandrov_Ensemble

Foto: Promo

Pozorišna predstava

Branko Đurić lek je za sve nas. Volela bih da je više ovakvih predstava i da je on češće u Beogradu. Prvom sledećom prilikom treba pogledati "Đurologiju" i dobro se ismejati.

https://www.facebook.com/djurologija/

Foto: Promo

Film

Nedavno sam gledala film "Dok nisam sreo tebe" ("Me before you"). Zbog snažne poruke o tome šta se jednom biću preko noći može desiti, preporučujem.

www.mebeforeyou.com


Foto: Promo

Restoran

"Gušti mora" u Beogradu je mesto koje se obožava. Tu se prave fantastični riblji specijaliteti sa mirisom Herceg Novog.

www.gustimora.com

Foto: Promo

Vino

Kao ljubitelj belog vina, moja mera za dobro vino je sve iz vinarije "Aleksandrović". Posebno ako je u pitanju "Trijumf" Aleksandrović.

www.vinarijaaleksandrovic.rs

Autor: Maja Guzijan

Pogledajte još