Bulevar ženskih tajni by Sanja & Vesna predstojećeg vikenda u Beogradu

0

U vremenu raznolikih ponuda i masovnih kampanja za sve i svašta Sanja Marinković i Vesna Dedić osmilile su manifestaciju "Bulevar ženskih tajni by Sanja i Vesna" sa idejom da njihove gledateljke dobiju pravu informaciju i kao majke, i kao žene od karijere, i kao žene koje žele da budu privlačne suprotnom polu, da budu dobre i lepe i sebi i drugima.

Na platou ispred Tržnog centra Ušće 20. i 21 maja njih dve će sa svojim prijateljima pevačima, glumcima, novinarima,modnim kreatorima, lekarima, pedagozima, plesačima i sportistima pokazati šta sve njihov život čini smislenijim, lakšim, boljim i lepšim.

Tema programa koji će se dešavati na bini i druženja sa Beograđankama i gošćama Beograda je: ŽIVITE PO SVOJIM PRAVILIMA-SREĆNIJE, ZDRAVIJE, FATALNIJE.

Pored programa od jutra do večeri posetioci će imati priliku da upoznaju kompanije i projekte koje njih dve sa poverenjem podržavaju, a koje svojim proizvodima i uslugama mogu da učine život lepšim.

Program je podeljen u tri segmenta: Budi lepa, Budi zdrava i Budi srećna, a posetiteljke će moći ne samo da se zabave sa svojom decom i partnerima već i da uživaju u vinima Čoka Ždrepčeva krv i Di Luna Sangria uz specijalitete velikih majstora kuhinje, da isprobaju Polimarkov novi brend budućnosti – Plantino i probaju napitke od soje, da učestvuju na konkursu Biomelema „Najlepše kose Srbije, BiH i Crne Gore“ i osvoje vredne nagrade, a jedna posetiteljka će dobiti posao kao zaštitno lice Biomelema za odnose sa javnosšću. Posetioci će moći da upoznaju Ivanu Milinčić koja je postigla izuzetan uspeh sa romanom „Privezak za srce“ pod pseudonimom Žozefina.

Dame će se zabaviti i nešto naučiti kroz programe Naxi uživo i RTS Ordinacija uživo, pevati sa Marinom Tadić, kuvati sa Minom Lazarević, Anjom Mit i Urošem Jovčićem, uživati u reviji Lepe Coture

Posetiteljke će imati priliku da razgovoraju sa psiholozima i popularnim javnim ličnostima o jačanju samopouzdanja i optimizma, da se upoznaju sa wellness i fitness programima, dobiju savete nutricionista i kuvara, besplatne savete za nove frizure i demonstracije nehirurških tretmana podmladjivanja, kao i savete za unapređenje karijere.

Ideja „Bulevara ženskih tajni by Sanja & Vesna“ je da se sugeriše ženama da samo ako prepoznaju sopstvene vrednosti mogu da poštuju vrednosti onih sa kojima žive i rade.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.