KAKO DO JEFTINIJE STRUJE? Tri najbitnije stvari koje bi trebalo da znate

0

Razgovor sa Velimirom Gavrilovićem, direktorom Energia Gas and Power, na temu koje sve mogućnosti postoje kada je snabdevanje strujom u pitanju.

Šta se dogodilo?

Bitan pomak se dogodio 2013. godine kada je, liberalizacijom tržišta, potrošačima otvorena mogućnost izbora snabdevača električnom energijom. To u praksi znači da, kao što možemo birati gde ćemo natočiti gorivo, kod kog pekara ćemo kupiti hleb i pecivo, imamo pravo da izaberemo svog snabdevača strujom. Naravno, snabdevača strujom ima mnogo manje nego dobavljača nekih drugih roba, jer da biste bili snabdevač i da biste se bavili tim poslom morate imati licencu, infrastrukturu, znanje i iskustvo. Energia je sve to objedinila i, na taj način, izrasla u najvećeg privatnog snabdevača električnom energijom u Srbiji.

Koje su mogućnosti?

Mogućnost svakog potrošača se krije u tome da može odabrati najpovoljnijeg snabdevača i time dugoročno obezbediti bolje planiranje izdataka za električnu energiju. Kod snabdevača kao što je Energia nema iznenađenja, plaćateonoliko koliko ste potrošili, garantuje se kontinuitet i transparentan obračun. Takođe, dostupni smo klijentima za pitanja, komentare i savete, odgovaramo na pozive klijenata, organizujemo sastanke i zajedno prolazimo kroz mogućnosti ponude.

Kako teče proces?

Proces je vrlo jednostavan, nakon prihvatanja ponude kreće proces promene snabdevača, koji vodi Energia uz redovno informisanje o statusu promene. Nakon što se proces sprovede, Energia postaje snabdevač. Sve faze postupka opisane su na našoj web stranici www.e-nergia.rs, a besplatnim pozivom na broj 0800 787852, naši savetnici u svakom trenutku mogu odgovoriti na sva pitanja potrošača.

Važno je napomenuti da potrošač, tokom ovog procesa, sve vreme ima kontinuiranu isporuku električnom energijom i u tom smislu ne trpi nikakve posledice. Promene su vidljive sa prvim računom i odnosom koji uspostavlja sa Energiom.

To je ta nova energija u gradu!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.