GLAVNA TEORIJA O UBISTVU PADA U VODU: Zoran Marjanović došao do novih saznanja o ubici supruge Jelene

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice iz Borče, došao je do saznanja koja bi mogla konačno da dovedu do ubice njegove supruge.

- U moru priča koje se pominju oko ubice moje Jelene do nas je došla i jedna koja nam je zaparala uši - Jelenu je ubio čovek iz Borče kojeg je poznavala - kaže za Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović (33).

Kako kaže, sa mnogih strana poslednjih godinu dana stizale su do njega i njegove porodice razne teorije, međutim, ova poslednja najviše ih je potresla. I to zato što je, kako kaže, po mnogo čemu logična.

Jelenu je ubio poznanik, čovek iz Borče, koji dobro poznaje teren.

- Prema tim informacijama, on i Jelena su se dobro poznavali. Međutim, niko od nas njega nije poznavao, niti je čuo za njega - priča Zoran dodajući da još ne zna njegovo ime, niti zbog čega bi ubio Jelenu.

On sluti da bi policija svakog časa mogla da otkrije pravog ubicu.

- Da znam kako se zove i ko je on, ja bih bio najsrećniji čovek na svetu. Ova agonija bila bi završena. Verujem da je samo pitanje trenutka kada će policija izaći sa njegovim imenom i reći da je uhapšen - naglašava Marjanović.

Ovim je Zoran demantovao spekulacije da je njegovu suprugu ubio kamiondžija iz Nemačke, odnosno Austrije.

- Od kada sam prvi put čuo da je Jelenu ubio kamiondžija, to mi je zvučalo nelogično. Baš će Nemac da dođe na nasip u Crvenku i da ubije moju ženu. Crvenku i Borčanci slabo poznaju, a baš će je on znati - ističe Zoran.

Tome u prilog ide i to što rezultati upoređivanja DNK profila nađenog na mestu ubistva pevačice Jelene Krsmanović (33) sa biološkim tragovima ubice devojaka u Nemačkoj, odnosnoj Austriji, još nisu dostavljeni našoj policiji.

Podsećanja radi, Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila 2016. godine kada je otišla na trčanje sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom (6) na nasip u borčanskom naselju Crvenka. Ona se tada odvojila od njih i nekoliko minuta kasnije nestala bez traga. Njeno telo pronađeno je sutradan, u kanalu nedaleko od nasipa, ali i mesta gde ju je suprug poslednji put video. Od tada ispitani su skoro svi meštani Borče i Crvenke, kao i članovi njene porodice, međutim, zvaničnih informacija o pevačicinom ubici nema sad već više od godinu dana.

Kamiondžija nije kriv?

Sve izvesnije je da zločin u Borči 2. aprila prošle godine nije povezan sa ubistvima devojaka - Karolin G. (27) u blizini nemačkog grada Endingena, odnosno francuske studentkinje Lusil K. (20) kod austrijskog Kufštajna, koje je, prema saznanjima nemačkih i austrijskih istražitelja, usmrtio kamiondžija.

Sumnju u to da iza sva tri ubistva stoji isti zločinac unelo je to što su sve tri mlade žene usmrćene dok su džogirale blizu vode - kraj reke, jezera, nasipa. Sve tri su usmrćene s nekoliko udaraca po glavi, i u svim slučajevima se sumnja da je reč o gvozdenoj šipci.

Lobanje su im bile smrskane, a lica unakažena. Oružje kojim je usmrćena pevačica nije nađeno.

Devojke u Nemačkoj i Austriji silovane su pre nego što su usmrćene, dok se ubica nije seksualno iživljavao nad Jelenom Krsmanović.

Pored tog, više nego značajnog neslaganja sa zločinima u Nemačkoj i Austriji, činjenica je i da je pevačica ubijena daleko od parkinga za kamione, pored kojih su usmrćene Karolin G. i Lusil K.

Ni dani kada su nasmrt pretučene devojke u Austriji i Nemačkoj ne poklapaju se sa danom kada je ubijena pevačica u Borči. Naime, devojke su ubijene u nedelju, a Jelena Krsmanović u subotu.

Izvor: Blic

Pogledajte još