BRUKA ZA DRŽAVU: Gologuzog Ukrajinca sa “Evrovizije“ čeka zatvor (VIDEO)

0

Ukrajinski novinar Vitalij Sedjuk (28), koji je u finalu "Evrosonga" u Kijevu, ogrnut australijskom zastavom, na bini skinuo gaće i pokazao zadnjicu, dok je u revijalnom delu programa pevala prošlogodišnja pobednica Džamala, odgovaraće pred zakonom.

Ministar unutrašnjih poslova Ukrajine Arsen Avakov objavio je na Fejsbuku da bi „nestašni“ mladić, koji se obnažio u direktnom prenosu koji je pratilo 200 miliona ljudi, mogao da prođe loše, odnosno da mu preti kazna i do pet godina zatvora. Sedjuk se opirao hapšenju i bio je u pritvoru 72 sata, nakon čega ga je čekalo suđenje.

Avakov je naveo da je pomenuti muškarac sramota za zemlju, idiot i da će svoj „hobi“ moći da vežba u zatvorskoj ćeliji. Inače, reč je o mladiću koji je i ranije zbijao šale na račun poznatih ličnosti. Prošle godine je u Parizu poljubio u zadnjicu Kim Kardašijan, na „meti“ su mu se našli Bred Pit i Điđi Hadid, a Vil Smit ga je ošamario kada ga je zaskočio pre pet godina. Problematični Ukrajinac je već ranije bio osuđivan, ali je bio kažnjavan društvenokorisnim radom.

Izvor: Novosti

Foto: vitaliisediuk/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.