PREPORUKA ZA DANAS: Bojana Stefanović – dokumentarna serija, restoran, poslastičarnica, muzika, predstava

0

Glumicu Bojanu Stefanović mnogi su zavoleli kroz ulogu Nađe u seriji "Ono kao ljubav" koja se emitovala na RTS-u tokom 2010. godine. Međutim, nakon ove zabavne televizijske uloge, ova harizmatična glumica povukla se sa malih ekrana i posvetila pozorištu.

Bojana zrači pozitivnom energijom i trudi se da iz svake životne situacije izađe jača i zadovoljna, a danas nam navodi šta je to što nju posebno zabavlja, te preporučuje dokumentarnu seriju koja će vas ostaviti bez daha, kao i restoran i poslastičarnicu u kojima ćete posebno uživati, ali i muziku koja će očarati vaša čula, kao i predstavu kojom se naročito ponosi.


SERIJA – Chef's Table

Na Netflixu pratim ovu fantastičnu seriju o vrhunskim šefovima sveta. To su posebni ljudi, vlasnici restorana koji imaju po nekoliko Mišelinovih zvezdica, i njihove životne i profesionalne priče su neverovatno uzbudljive. Vrhunski umetnici i neobični ljudi. Serijal je izvanredno slikan, fotografija je apsolutno savršena, a jela su tako snimljena da izgledaju poput pravih slikarskih umetničkih dela.

www.imdb.com

RESTORAN – Cveće zla

Restoran Cveće zla, bistro sa fantastičnim izborom takozvane „brze hrane“, ali sa pečatom vrhunskih jela. Možete popiti i neka od najfinijih vina, a nešto neobično i posebno je to što možete kupiti neki od mesnih delikatesa, poput domaće šunke, dimljenih ćurećih grudi, ili mortadele, koju pravi šef Mirko Stojić. Divan bistro za doručak i odličnu kafu, ili neko duže uživanje uz ručak i fantastična vina.

www.facebook.com/cvecezla/

POSLASTIČARNICA – Gospođa Mirkov

Poslastičarnica Gospođa Mirkov, nova poslastičarnica u našem gradu, prostor je za čarolije i kreacije koje stvara Nina Babić, koja stoji iza ovog brenda. Već par godina je na mapi Beograda, svojim savršenim tartovima, musevima, poslasticama od choux testa, ali ste ranije mogli samo da naručite njene divne kolače. Sada kada god poželite možete da skoknete u Zemun, i u šarmantnoj bašti sa pogledom na park, odmah uživate u savršenom zalogaju predivnih kolača.

www.facebook/gospodjamirkov/

MUZIKA – Morgan Džejms

Morgan Džejms, pevačica koju sam otkrila kao deo Post Modern Juke Box ekipe, i onda nastavila da slušam sve što ona peva. Takav moćan, pun i raskošan vokal, koji izlazi iz „pakovanja“ koje na prvu loptu najviše podseća na Barbiku. Plava, krhka dama, razoružavajućeg glasa, i što je najdivnije, snaže emocije. Apsolutna preporuka!

www.morganjamesonline.com

PREDSTAVA – Brakolomije

Ovo će možda zvučati kao reklama, ali dođite da pogledate “Brakolomije”. Predstava koju smo uradili kolege iz Narodnog, Nenad Stojmenović, Kalina Kovačević, Aleksandar Srećković i ja. Potpuno sami, od teksta, režije, preko izbora muzike, scenografije, kostima.. Prvi put smo se susreli sa ovako velikim zadatkom, ali pošto smo godinama dobri prijatelji, uživali smo u celom procesu, i stvorili predstavu koju ćete gledati uz mnogo smeha, i dobrog osećaja.

www.facebook.com/Brakolomije/

Autor: Ivana Karanović

Foto: Milan Ilić, Promo, Facebook, Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.